X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Baner orienta't
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Documents
Vull marxar a  l'estranger
Pots informar-te a través de l'Oficina Jove de l'Ajuntament o consultar a l'orientador del teu Institut

Servei d'assessorament al Casal Jove. Més informació (dades de contacte i horaris), aquí.

Consulteu aquí la revista Mou-te.

Demana la teva cita
casaljove@ajllavaneres.cat
937 02 36 26

Cicle de Mobilitat Internacional

Què és la mobilitat internacional?

La mobilitat internacional és una activitat a l'ordre del dia en el camp de la joventut. Cada vegada existeixen més oportunitats, programes i ajudes perquè els i les joves puguin satisfer aquesta necessitat, però a vegades és un volum massa gran d'informació perquè tots ells la coneguin per complet. Cada vegada, hi ha més interès per a buscar oportunitats a l'estranger.

Amb les nostres assessories, pretenem informar, orientar i assessorar el jove amb l'objectiu que tingui a la seva disposició totes les eines necessàries per a desembolicar-se i prendre les seves pròpies decisions.

Quins objectius té?

Cada vegada hi ha més joves que decideixen anar a l'estranger per motivacions diverses (millorar el nivell d'idiomes, ampliar l'experiència professional, realitzar pràctiques, participar del Servei Voluntari Europeu, participar d'un intercanvi, viure mil experiències ...).

L'estada en un nou país i una nova cultura fa possible que el jove adquireixi una sèrie de competències tant en l'àmbit personal com en l'àmbit professional altament valorades en la societat actual.

Treballar a l'estranger

Pràctiques

Voluntariat

Estudis a l'estranger

Beques

Prepara l'estada a l'estranger

Diputació de Barcelona
^