Baner orienta't
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Voluntariat
Els programes de voluntariat permeten cončixer a gent nova, desenvolupar noves competčncies i créixer de forma personal i professionalment. Pots fer-ne al teu país i també en l'ŕmbit internacional i existeixen molta opció (inclús pots muntar-te un per al teu compte).

Cos europeu de solidaritat (CES)

Iniciativa de la Unió Europea que té com a objectiu crear oportunitats perquè les persones d'entre 18 i 30 anys treballin com a voluntaris o col·laborin en projectes d'entre dos mesos i un any, als seus propis països o a l'estranger, que beneficiïn a comunitats i a la ciutadania de tota Europa.
+ info aquí

Vídeo

Camps de treball

Els camps de treball, tal com es plantegen a escala internacional, són activitats adreçades als joves, que combinen oferir desinteressadament un servei a la comunitat, amb activitats lúdiques i d'interrelació sociocultural. Aquest treball voluntari vol dir aportar el mateix esforç a una iniciativa col·lectiva que té com a finalitat millorar algun aspecte concret de la societat.

Es pot escollir d'entre un ampli ventall de camps de treball segons l'activitat a realitzar: ecologia, arqueologia, recuperació del patrimoni històric, música, etc.

+ info: Camps de treball | barcelonesjove.net
Vídeo

Intercanvis juvenils

Experiències d’entre 5 a 21 dies a l’estranger que permeten a grups de joves d’entre 13 i 30 anys i els seus líders de grup desenvolupar les seves habilitats en un context multicultural, a partir de l’educació no formal. Totes les despeses de transport, allotjament i manutenció estan cobertes per fons de la Comissió Europea.

+ info aquí 

Diputació de Barcelona
^