X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 30.04.2021
Versió per imprimir
Comunicació
Fem Igualtat, fem pedagogia
Article d'ERC. Abril de 2021
  • La societat i el món avança i cal que la institució que regeix part de la vida dels vilatans no se'n quedi al marge. Per això estem contents que el ple de març aprovés el Pla d'Igualtat de l'Ajuntament.

    Alguns us podeu arribar a preguntar com és que en primer lloc s´ha aprovat el pla intern i no pas un acord més ampli que arribi i que impliqui la totalitat de la ciutadania. D'una banda perquè estem convençuts que cal que l´Ajuntament prediqui amb l'exemple i que sigui un pilar fonamental d´aquest futur igualitari que volem construir entre tots. El primer pas, cal doncs, que sigui des de dins abans d´exigir res a fora. D'altra banda, no ens n´amaguem, perquè és quelcom a què la llei ens obliga. No dur-lo a terme seria una irresponsabilitat cívica i també política perquè els ens supramunicipals tindran la potestat de no concedir recursos tècnics i, fins i tot, algunes línies de subvenció a aquells ajuntament que no el tinguin vigent.

    La Regidoria d´Igualtat ha aconseguit el consens dels grups municipals i això sempre és un plus d'energia que estem segurs que servirà perquè qualsevol membre de la corporació defensi i vetlli per al compliment del Pla d'Igualtat entre homes i dones. De més a més, que també serveixi per produir l'energia i la sinergia necessària per bastir i tramitar el Pla d´Igualtat de la ciutadania i que puguem fer de Llavaneres una vila més lila, més lliure, més viva. Una vila del futur que avanci i que deixi endarere una societat heteropatriarcal, sense bretxes salarials ni sostres de vidre. Integradora en la mesura del possible i conscient que la meritocràcia no és un valor que et dona ni el sexe ni la procedència.

    Per tot això, celebrem els èxits de la regidoria i ens emplacem com a grup municipal a seguir remant amb tothom qui vulgui ser part d'aquest vaixell que és el futur del nostres infants. Estem convençuts que el seu futur serà igualitari o no serà.

Diputació de Barcelona
^