X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Oficina de turisme
Tornem a obrir l'Oficina de Turisme
De l'1 de juliol al 31 d'agost, de deu del matí a dues del migdia
El servei promocionarà els atractius culturals i naturals de la vila i estarà obert al públic de l'1 de juliol al 31 d'agost, de 10 a 14 hores, de dimecres a diumenge, inclosos els festius.

L'Oficina d’Informació Turística, situada al passeig de la Riera, oferirà informació especialitzada i de qualitat a les persones que visitin el municipi aquest estiu. Llavaneres reforça la seva condició de municipi turístic i podrà oferir un millor servei als visitants que s’allotgen, per exemple, en el més d'un centenar d'habitatges destinats a l'ús turístic registrats. En aquest enllaç, podeu consultar la campanya informativa sobre sostenibilitat turística que s'adreçarà a les persones que s'allotgin en aquests establiments.

L’equipament té com a objectiu promocionar turísticament la vila i fomentar el coneixement dels seus recursos naturals (platja, parcs), patrimonials (arquitectònic, cultural i gastronòmic) i establiments d’interès (el Museu-Arxiu, comerços, restaurants i allotjaments). L’horari d’atenció serà:

  • Juliol i agost, de dimecres a diumenge (inclosos festius), de 10 a 14 h.

L’Oficina de Turisme atendrà i oferirà material en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. A més recollirà estadístiques d’usuaris per tal d’avaluar el propi funcionament i establir millores futures.

En aquest enllaç trobareu tots els detalls de funcionament del servei.

Diputació de Barcelona
^