X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Tractament fitosanitari contra el tigre dels plàtans, la nit de dimecres
A l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i a la plaça de la Vila

El proper dimecres 28 de juliol, de les 22 hores a les tres de la matinada, la Regidoria de Medi Ambient realitzarà un tractament fitosanitari contra el tigre dels plàtans a l'avinguda Mare de Déu de Montserrat i a la plaça de la Vila.

Avís a la població

S’utilitzen productes no perjudicials per a la salut de les persones, però cal seguir les següents indicacions:

  • No estacioneu els vehicles en aquesta zona (el producte pot tacar-los).
  • No deixeu roba a la terrassa ni menjar o aigua de les mascotes a l’exterior.

Més informació

Tot i que aquest estiu, la incidència d'aquesta plaga no és gaire destacada, la Regidoria ha optat per efectuar un tractament preventiu a l'arbrat abans que hi pugui haver una explosió d'aquest insecte.

Medi Ambient vol aclarir que tot i que pot arribar a ser una mica molest, el tigre dels plàtans no suposa cap problema per a la salut de les persones.

En aquest tractament s'utilitzaran productes no tòxics per a la salut de les persones ni les mascotes; ambtot, es recomana tancar finestres i no deixar roba ni menjar dels animals a l'exterior i no estacionar vehicles a sota dels plàtans. El producte té un colorant que pot tacar-los.

Diputació de Barcelona
^