X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 28.07.2021
Versió per imprimir
Comunicació
Governar és marcar prioritats
Article del PP. Juliol de 2021
  • Les prioritats del grup municipal popular sempre han estat la disminució dels impostos, la millora de la neteja de la població i l´increment de la seguretat ciutadana.

    Des del nostre grup defensarem el control de la pressió fiscal, en especial en els temps en què ens trobem; l´increment del número d´agents de la Policia Local, tant per incrementar la seguretat ciutadana com per actuar ràpidament en cas d´ocupació d´habitatges.

    És del tot imprescindible una important millora de la neteja, no només dels contenidors actuals sinó de tota la població. Els parcs on juguen els nostres infants es troben en un estat lamentable: és una llàstima.

    Tots sabem que hi ha actes de la festa major que es van haver de suprimir, a causa de la situació de la pandèmia, i això suposarà un estalvi.
     
    Des d´aquí proposem fer de la necessitat, virtud, i fer servir aquest estalvi per portar a terme una important acció de neteja a tota la població, des de les platges i fins al Montalt.

    Ja hem dit que la seguretat és un tema prioritari: increment d´una vegada del número d´agents!

    Tot just estem a punt de poder aplicar els anomenats excedents de tresoreria i des del nostre grup defensem que cal invertir-los en la millora i la reparació de les voreres i les vies de tota la població. A més, apostem per incrementar la partida pressupostària de serveis socials adreçada a les famílies més necessitades; per dotar de més recursos els plans ocupacionals per fer front a la manca de llocs de treball; i per aconseguir el més aviat possible habitatges de lloguer social.

    No és poc però sí és necessari i important.

    Desitgem que hagueu gaudit d´una bona festa major i que tingueu un molt bon estiu en tots els aspectes.

Diputació de Barcelona
^