Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Dues noves empreses al Coworking Llavaneres
En aquests moments hi ha tres empreses instal·lades a Ca l'Alfaro i una sol·licitud pendent de tramitar

El servei de coworking, ubicat a Ca l'Alfaro, continua la seva bona implantació oferint a tots aquells emprenedors del municipi que ho necessitin un espai per desenvolupar el seu projecte empresarial. En aquests moments ja són tres els emprenedors instal·lats en aquest espai municipal. L'alcalde, Nani Mora, va signar el conveni amb els dos nous usuaris.

Si sou emprenedors i esteu interessats en aquest servei, us expliquem com contactar-hi.

Sistemes informàtics

Signatura del conveni

Una de les noves incorporacions és Softinnotech Consulting SL, fundada el 2019. L'empresa es dedica a l'assessoria, la consultoria i la implementació de sistemes informàtics, així com al desenvolupament a mida de software, formacions tècniques i outsourcing de personal tècnic.

Es defineixen com una empresa amb "esperit emprenedor" que neix per "portar la gestió dels projectes d’una manera més àgil” gràcies en part a l'experiència de més de 20 anys en el sector i l'aplicació de metodologies que ho fan possible.

Ara s'han instal·lat al Coworking Llavaneres perquè ho consideren una "molt bona iniciativa per part de l'Ajuntament" i hi han volgut donar suport fent-ne ús, ja que aposten perquè l'empresa estigui ubicada al municipi i per contribuir a ampliar l'oferta de serveis empresarials.

Des del Coworking Llavaneres, treballaran per convertir-se en l'aliat tecnològic de les empreses amb què col·laboren, ajudant-les a fer front als nous reptes tecnològics i guiant-les cap a una transformació digital que els ajudi a créixer i millorar constantment.

Serveis de seguretat

Signatura del conveni

L'altra incorporació empresarial al Coworking Llavaneres és RDV SEGURIDAD, una empresa dedicada a l'enginyeria de projectes i serveis de seguretat. Fundada l'any 2004, va ser creada amb l'objectiu de cobrir un segment al sector de la seguretat.

La decisió de formar part de l'oferta municipal de Coworking està motivada pel traspàs generacional de la companyia, que ha valorat "la qualitat i competitivitat dels serveis oferts pel Coworking de Sant Andreu de Llavaneres".

Anteriorment, l'empresa tenia la seu social també a  Llavaneres i la voluntat ha estat mantenir la ubicació per "la qualitat de l'entorn i les facilitats ofertes per l'Ajuntament a les empreses, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç Turisme i Consum".

Diputació de Barcelona
^