X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.10.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres organitza una sessió de treball per afrontar la reactivació empresarial
Es farà el port Balís el proper dimecres 27 d'octubre

La jornada empresarial tindrà lloc el 27 d'octubre, al matí, al Port Balís. Serà un espai d'intercanvi de sinergies i de contacte entre professionals dels sectors empresarials de la vila. És una proposta de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme. La primera part de la jornada consistirà en un esmorzar. Per assistir-hi, cal invitació prèvia. L'activitat que és oberta al públic en general és el vermut empresarial i les inscripcions ja estan obertes, aquí (fins el 26/10, a les 23.59 h). Es podrà seguir de manera telemàtica o bé presencial.

Esmorzar empresarial

En clau de reactivació empresarial post-covid, Llavaneres organirzarà un matí de treball amb el teixit empresarial. La jornada començarà amb un esmorzar amb algunes empreses locals, que seran prèviament convidades. L'objectiu d'aquesta primera trobada és valorar conjuntament la situació econòmica del municipi en aquests moments i analitzar els principals reptes i necessitats de present i futur. Per part de l'Ajuntament, hi assistiran l'alcalde, Nani Mora, i la regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme, Teresa Vidal.

Conferència, vermut i networking

Cap a dos quarts de dotze, començarà la conferència, que aquest any és a càrrec de l'economista Quim Roviralta*. El ponent parlarà de l'economia empresarial en temps de post-covid-19 i recomanarà productes de finançament i d'inversió.

Serà a continuació quan es donarà pas al vermut, que inclourà, com ja és habitual, un networking obert a totes les empreses i institucions que vulguin participar, independentment de la seva localització. Aquesta acció anirà a càrrec de Getting Contacts.

El networking és un espai obert on empreses i emprenedors poden dialogar i ampliar la xarxa de contactes i de clients. També permet acostar les empreses amb les institucions i afavorir la col·laboració entre entitats empresarials.

El ponent

Quim RoviraltaQuim Roviralta és economista i responsable de producció de Productes Tecnològis a Banc Sabadell. També ha estat director de la línia de mercat d'aquesta entitat i ha participat en programes d'educació financera de centres escolars de Catalunya. Un altre dels camps de treball en què ha basat fins ara la seva activitat professional és el suport a l'emprenedoria.

Informació relacionada
Dimecres, 27 d'octubre de 2021
Hi assistirà l'alcalde, Nani Mora, i la regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Noves Tecnologies, Teresa Vidal
Es farà coincidint amb les jornades empresarials del 27 d'octubre, al port Balís
Es farà al port Balís el proper dimecres 27 d'octubre, a les 11.30 hores
Diputació de Barcelona
^