X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.10.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El número de tardor del Llavaneres Info, al carrer
Si voleu informar-vos de l'actualitat local, emporteu-vos a casa la revista

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes d'octubre. A partir d'avui, podreu trobar el butlletí en els punts de recollida habituals (farmŕcies, llibreries, edificis municipals...). El butlletí es distribueix trimestralment en punts estratčgics repartits per la vila.

Aquest nou número del mes d'octubre dona continuïtat al compromís de la corporació de mantenir la periodicitat trimestral de la revista, amb la voluntat d'informar la ciutadania de Llavaneres de l'actualitat del municipi, també a través del paper. La següent edició està prevista per a finals de gener de 2022.

Els temes d'obertura de la revista són la prèvia de la Festa Major de Sant Andreu i de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres. La foto de portada és per a la inauguració del nou Pavelló d'Esports.

La revista també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: l'exposició del Museu dedicada al teatre a Llavaneres, la reordenació viària del barri del Balís, els futurs accessos a la C32, el projecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles', la nova etapa al Casal Jove o l'inici del curs escolar, entre d'altres. A més, repassem l'estat actual del pla d'inversions, recordem les assemblees de barri d'aquesta tardor i fem balanç del servei de socorrisme a les platges.

L'àlbum de fotos el dediquem al nou pavelló i als concerts d'estiu del festival 'Can Caralt, obert per vacances'.

Com sempre, hi ha l'espai de la tribuna política, amb els articles dels sis grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem el nou cap i subcap de la Policia Local, Dimas Graupera i José García de la Llave.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

Llavaneres Info. Octubre de 2021

Llavaneres Info. Octubre de 2021

Fitxer: butlleti_llavaneres_67.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 5.96 MB

Diputació de Barcelona
^