Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.10.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Èxit d'assistència al Vermut Empresarial
La trobada va tenir lloc al Port Balís, dimecres 27 d'octubre

Més d'una seixantena de persones van participar, dimecres 27 d'octubre, en el Vermut Empresarial organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Llavaneres. La jornada va tenir com a objectiu el retrobament amb el teixit empresarial del poble i de les 3 Viles, ara que enfoquem el repte de la reactivació econòmica post-covid-19.

La trobada va començar amb un esmorzar amb empresaris, en què hi van assistir l'alcalde, Nani Mora, i la regidora de Promoció Econpòmica, Teresa Vidal. Cap a quarts de dotze, va ser el torn de la conferència a càrrec de l'economista Quim Roviralta, que va parlar sobre 'L'economia empresarial post-covid-19'. Roviralta és economista i va ser responsable de producció de Productes Tecnològis a Banc Sabadell. També va ser director de la línia de mercat d'aquesta entitat i va participar en programes d'educació financera de centres escolars de Catalunya.

Tot seguit, es va donar pas a una taula rodona sobre transformació digital a les empreses de les 3 Viles, a carrèc de Núria Manyé i Fèlix Carnero, especialistes en acompanyament a les empreses en la transformació digital. La proposta portava per títol: 'Empreses connectades: marca, clients, col·laboradors, núvol, seguretat i reputació'. L'activitat estava inclosa en el projecte 'Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles', que impulsen els ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac amb el suport de la Diputació.

Per finalitzar la jornada, es va convidar els assistents a un vermut i a un espai de networking, amb Getting Contacts, obert a empreses i institucions. L'acte es va poder seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament i es pot recuperar, aquí. El networking és un espai obert on empreses i emprenedors poden dialogar i ampliar la xarxa de contactes i de clients. També permet acostar les empreses amb les institucions i afavorir la col·laboració entre entitats empresarials.

La regidora Teresa Vidal vol agrair el suport de totes les empreses i institucions participants, en especial dels ponents que van compartir els seus coneixements i experiències amb els assistents. Vidal també vol expressar l'agraïment al CN El Balís per la cessió de l'espai i la col·laboració. La regidora anima empresaris i emprenedors a mantenir el contacte amb el consistori per tal de trobar camins que ajudin a superar plegats la crisi econòmica que ha deixat la pandèmia.

Esmorzar empresarial     Xerrada

Diputació de Barcelona
^