X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Baner orienta't
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Voluntariats i estades de curta durada

Camps de treball

Són experičncies amb un grup de persones de diferents paďsos on es col·labora en la realització d'un projecte solidari per a la comunitat local (d'ŕmbit social, mediambiental, cultural o educatiu) en el nom d'una entitat o ONG.
Normalment es realitzen a l'estiu, amb una durada d'entre 2 i 3 setmanes.
Entitats : Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya i Servei Civil Internacional (SCI).

Camps de solidaritat

Són una experičncia per formar-se, conviure i cončixer de primera mŕ la realitat quotidiana dels paďsos.
L’objectiu és aconseguir una major conscičncia de les desigualtats Nord-Sud i promoure actituds en favor d’un model més just i respectuós amb els drets humans i la identitat dels pobles i persones.
El/la participant haurŕ de fer-se cŕrrec de les despeses de la formació prčvia, del vol i de la manutenció durant l'estada.
Entitats que en gestionen: Setem, Proide.

Intercanvis juvenils

Són trobades de 5 a 21 dies de durada, on grups de joves de 13 a 30 anys, de diferents paďsos, realitzen activitats d’Educació no formal. Podem trobar intercanvis que es treballin des de l’esport, el teatre, la música, la fotografia, la cuina, l’art, la cultura…
L’estada estŕ subvencionada pel Programa "Erasmus+"
Entitats que en gestionen: Catalunya Voluntŕria, Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT).

Brigades internacionals

Les brigades són estades per a joves més compromesos i que volen participar activament perquč la solidaritat és el seu modius de vida. Es pot participar en funció de la quantitat de persones interessades en viatjar i estan destinades a persones a partir dels 18 anys o dels 21, en alguns casos. Algunes estades requereixen formació, que s'ofereix a través de l'organitzador.

Diputació de Barcelona
^