X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.01.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Enllestint la campanya de poda a Llavaneres
Els treballs van començar a la tardor i finalitzaran a mitjan febrer

La brigada municipal d'Obres i Serveis continua treballant en la campanya de la poda de l'arbrat del municipi. La previsió és finalitzar-la en un parell de setmanes.

La Brigada Municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, sota les directrius tècniques de la regidoria de Medi Ambient, va iniciar la campanya de poda al municipi a finals d'octubre. Entre d'altres zones, s'ha actuat al parc del Primer d'Octubre, al carrer dels Contrabandistes, al passeig de les Moreres, a Fornaca i a Sant Isidre; s'ha treballat a l'Ametllareda i, darrerament, s'han podat els plàtans de la plaça de la Vila. A més, s'ha comptat amb el suport del CEO de la Fundació Maresme, que ha fet la poda de les moreres de la piscina i de l'Escola Jaume Llull.

Els treballs de poda es duen a terme sota uns criteris de racionalitat i sostenibilitat. L'objectiu de la poda és corregir possibles deficiències observades en els exemplars, augmentar-ne la seguretat i aconseguir arbres més sans i menys propensos a patir plagues. D'aquesta manera, s'estalvia en tractaments fitosanitaris.

Poda

Diputació de Barcelona
^