X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'oficina de Gestió Tributŕria obrirŕ cada dia, a partir del 2 de maig

L'oficina de Gestió Tributària (ORGT) de Llavaneres, ubicada a Ca l'Alfaro, recuperarà els horaris d'abans de la pandèmia a partir del 2 de maig. Obrirà de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores, però només s'atendrà amb cita prèvia. La podeu sol·licitar aquí.

A causa de la crisi sanitària, l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) va reduir l’horari d’obertura de determinades oficines i punts d’informació en dos o tres dies setmanals, com és el cas de l'oficina de Llavaneres. Ara que es posa fi a les mesures sanitàries derivades de la pandèmia, l'Organisme ha anunciat que a partir del 2 de maig l’horari d’atenció al públic de les oficines i punts d’informació que es van veure afectats per aquesta reducció serà el mateix que abans de la pandèmia, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 hores. Com fins ara, però, caldrà demanar cita prèvia per ser atesos de manera presencial.

Us recordem les altres vies per fer tràmits amb l'Organisme:

Telemàtic

A la pàgina web orgt.diba.cat, on podreu fer tots els tràmits així com presentar escrits a través del registre telemàtic.

Telefònic

Trucant als telèfons de 93 472 91 61 i 674 797 459.

Trucant als telèfons de Call Center: 932 029 802 / 932 029 805.
       

Diputació de Barcelona
^