X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Reunió amb el personal del servei de neteja viària
A la trobada, l'alcalde i el regidor de Medi Ambient van agrair l'esforç per mantenir el poble net i endreçat

L'alcalde, Nani Mora, i el regidor de Medi Ambient, Jordi Roldós, es van reunir dijous 19 de maig amb el personal del servei municipal de neteja viària i de recollida de les escombraries, que s'acaba de reorganitzar. L'1 de maig va entrar en vigor un nou contracte que suposa un increment del personal i dels recursos de neteja de la via pública.

El govern municipal va proposar la reunió amb el personal de l'empresa FCC Medi Ambient, l'adjudicatària del contracte, per donar la benvinguda als nous operaris, agrair la feina portada a terme els darrers anys i encoratjar els operaris a mantenir l'esforç per una vila neta i endreçada.

El nou contracte ha suposat un increment tant de la dotació de maquinària als carrers com de personal del servei de neteja. L'altre gran repte d'aquest 2022 serà la posada en marxa d'una important campanya de comunicació i conscienciació ciutadana per preparar el nou sistema de recollida de les escombraries, el porta a porta, que es preveu implantar durant el mes d'octubre.

Reunió amb el personal d'FCC Medi Ambient, a la sala de plens

Què implicarà el porta a porta?

El model de recollida de residus porta a porta consisteix en deixar els residus ben separats per fraccions (orgànica, envasos, paper i cartró, i resta) davant el portal el dia que pertoca segons un calendari de recollida.

A Llavaneres, properament, la majoria de fraccions de les escombraries -orgànica, resta, envasos i paper i cartró- es recolliran a la porta de casa, a tot el municipi, tret del vidre, que s'haurà de dipositar en contenidors. Això voldrà dir que desapareixen les àrees de contenidors actuals.

Diputació de Barcelona
^