X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Crida ciutadana per extremar les precaucions davant l'alt risc d'incendi
L'alcalde de Llavaneres ha emčs un ban per demanar la col·laboració de tota la població

A Llavaneres i a tota la comarca del Maresme hi ha activada l'alerta per alt risc d'incendi forestal. Per aquest motiu, l'alcalde, Nani Mora, ha emès aquest ban en què fa una crida a la població per extremar les precaucions durant els mesos d'estiu i, especialment, durant les onades de calor. Així mateix, des de Protecció Civil es demana seguir les recomanacions de seguretat, sobretot mentre duri l'actual onada de calor, i evitar activitats al medi natural que puguin agreujar la situació de perill d'un foc al bosc.

Durant els mesos d’estiu cal extremar les precaucions i tenir en compte que:

  • No s’autoritza encendre cap foguera a menys de 500 metres del bosc (nuclis urbans i urbanitzacions).
  • Es prohibeix el llançament de voladors, coets, fonts i bateries de categoria F3 (classe 3) a tot el terme municipal. Els únics petards autoritzats són els de categoria F1 i F2 (Classe I, II) sempre que no es posi en risc ni les persones, ni el mobiliari urbà ni els habitatges o els espais verds.
  • Entre el 15 de març i el 15 d’octubre no es pot fer foc a tot el nostre país. Per tant, no està permès cremar restes de jardineria ni encendre cap mena de foc en cap espai. Cal anar també molt amb compte amb les cigarretes.

En cas de veure una columna de fum aviseu immediatament els serveis d'emergència, al 112, o la Policia Local, al 93 792 69 69.

 Més informació 

Aquí podeu consultar les recomanacions i els consells per evitar un cop de calor.

Informació per a una revetlla amb precaució.

Campanya: Salut i gaudeix de l'estiu.

Diputació de Barcelona
^