X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.06.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Compromesos amb el turisme sostenible
Instal·lats contenidors de selectiva a la platja de Llavaneres en compliment del segell Biosphere

BiosphereAquest estiu, s'ha instal·lat a la platja de Llavaneres una illa de contenidors de reciclatge. Es tracta d'una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum, en col·laboració de l'àrea de Medi Ambient, que dona compliment a una de les exigències del compromís Biosphere. El consistori demana als usuaris que separin les escombraries que generem a la platja i que cada residu es dispositi al contenidor que correspon, per tal que la recollida pugui ser selectiva.

Llavaneres acaba de renovar els certificats de turisme sostenible Biosphere. La regidora Teresa Vidal va recollir els diplomes, en un acte a la Llotja de Mar de Barcelona celebrat dimarts 28 de juny. Les certificacions Biosphere es lliuren a empreses, entitats i serveis com a reconeixement al turisme modern i sostenible i l'Ajuntament de Llavaneres les ha revalidat per la qualitat de les platges i pel projecte d'Oficina de Turisme. L'objectiu d'aquest segell de qualitat és fomentar un model inclusiu, obert, modern i respectuós amb el medi ambient i els diferents àmbits socials.

Contenidors de la platja

Informació relacionada
Les tres platges de Llavaneres, Can Masriera, el Club Nàutic el Balís i l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament renoven aquest distintiu
A més de les platges i de l'Oficina de Turisme, també es premien el port Balís i la casa de colònies Can Masriera
Llavaneres, compartim privilegi amb respecte
Diputació de Barcelona
^