X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.07.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Oficina de Turisme estrena temporada
Estarà oberta fins a final de setembre

El servei promocionarà els atractius culturals i naturals de la vila i estarà obert al públic de l'1 de juliol al 30 de setembre, de 10 a 14 hores, de dimecres a diumenge, inclosos els festius.

L'Oficina d’Informació Turística, situada al passeig de la Riera, oferirà informació especialitzada i de qualitat a les persones que visitin el municipi aquest estiu. Llavaneres reforça la seva condició de municipi turístic i podrà oferir un millor servei als visitants que s’allotgen, per exemple, en el més d'un centenar d'habitatges destinats a l'ús turístic registrats. En aquest enllaç, podeu consultar la campanya informativa sobre sostenibilitat turística que s'adreçarà a les persones que s'allotgin en aquests establiments.

L’equipament té com a objectiu promocionar turísticament la vila i fomentar el coneixement dels seus recursos naturals (platja, parcs), patrimonials (arquitectònic, cultural i gastronòmic) i establiments d’interès (el Museu-Arxiu, comerços, restaurants i allotjaments). L’horari d’atenció serà:

  • Juliol, agost i setembre, de dimecres a diumenge (inclosos festius), de 10 a 14 h.*

 *Horari de reforç durant la Festa Major de La Minerva 2022 Obertura especial: 15 de juliol. De 10 a 14 h i de 15.30 a 21 h

Obertura especial: 16 de juliol. De 10.30 a 13 h i de 16.45 a 20.45 h

Obertura especial: 17 de juliol. De 10.30  a 13 h i de 16 a 20.45 h

L’Oficina de Turisme atendrà i oferirà material en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. A més recollirà estadístiques d’usuaris per tal d’avaluar el propi funcionament i establir millores futures.

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum ha confiat el servei de l'Oficina de Turisme a l'empresa Fòrum Maresme Serveis Culturals, SL.

Oficina de Turisme

Diputació de Barcelona
^