X
Emergčncia per sequera!
Notícies
06.09.2022
L'Ajuntament explicarŕ el projecte de reurbanització de l'Ametllareda als veďns
La reunió es farŕ dimecres 21 de setembre a les 19.30 hores, a la sala de plens, i és oberta a tothom

El govern municipal convoca els veďns de l'Ametllareda a una reunió informativa per explicar-los fil per randa el projecte de reurbanització del barri. Aquesta obra suposarŕ una reforma prŕcticament integral dels carrers de l'Ametllareda. La trobada es farŕ a la sala de plens del consistori el proper dimecres 21 de setembre, a partir de dos quarts de vuit del vespre, i és oberta a tothom.

L'avantprojecte de les obres ordinàries d'arranjament de la urbanització de l'Ametllareda es va aprovar inicialment, per unanimitat, en el ple municipal del mes d'abril. En aquest moment, s'està tramitant l'aprovació definitiva del projecte bàsic, que es portarà al ple del mes de setembre. Serà un dels passos previs a l'obertura del procés de licitació de les obres.

En la reunió del proper dimecres 21 de setembre, l'alcalde, Nani Mora, i el regidor d'Urbanisme i Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, avançaran als veïns el contingut del projecte executiu, ara que està en tràmit de redacció. A la trobada, també hi assistirà la regidora de barri i primera tinent d'alcalde, Gemma Martín. El projecte executiu permetrà la presentació d'esmenes. 

Aquí podeu consultar l'avantprojecte.

Reunió amb els veïns de l'Ametllareda

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^