Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.09.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Museu de Llavaneres convoca el VI Concurs de Pintura i Escultura
El primer premi estŕ dotat amb 1.500 euros i la possibilitat que el guanyador exposi la seva obra en solitari a Can Caralt

Detall del cartell del concurs de pintura i esculturaTorna el Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu: una aposta biennal de la Regidoria de Cultura per tal de promoure aquestes disciplines artístiques. La convocatòria està oberta a tothom que sigui major de 15 anys, participar-hi és gratuït i s'ha de fer presentant una sola obra de temàtica i material lliures. Les obres s'han de presentar al Museu-Arxiu, ubicat a Can Caralt, del 29 d’octubre al 13 de novembre (el primer de novembre el museu estarà tancat). El veredicte del jurat es donarà a conèixer divendres 25 de novembre a les 19 hores, a Can Caralt.

Hi haurà un primer premi dotat amb 1.500 euros i el dret a una exposició individual al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. També s'atorgaran dues mencions honorífiques. Un jurat serà l’encarregat de seleccionar les tres obres finalistes, de les quals en triaran la guanyadora.

Durant el 2023 es farà una exposició col·lectiva amb obres dels tres artistes premiats. A més, l'autor de l'obra guanyadora tindrà dret a una exposició individual durant el 2024 a la sala d'exposicions del Museu Arxiu. A criteri del jurat, es farà una selecció d'obres que, juntament amb les premiades, s'exposaran en el Museu del 25 de novembre de 2022 al 8 de gener de 2023.

Edicions anteriors

La cinquena edició del concurs, convocat ara fa dos anys, va comptar amb 77 artistes participants. El primer premi va ser per a Rosa Solano; el segon premi va ser per a Miquel Arnau i el tercer premi va recaure en Pere Bàguena i Mireia Oliva. Aquí us recordem l'anunci de l'exposició col·lectiva, que es va fer just fa un any.

 Més informació 

Bases de la convocatòria

Full d'inscripció

Concurs

Diputació de Barcelona
^