X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.09.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Prenem nota de l'experičncia de la Garriga amb el porta a porta
Llavaneres posarŕ en marxa el nou sistema de recollida d'escombraries el proper 17 d'octubre

Falta un mes per a la posada en marxa a Llavaneres del nou sistema de recollida d'escombraries, el porta a porta, i des del consistori s'hi treballa intensament. Aquests dies, comencen a arribar a les cases i als comerços de la vila les cartes informatives de la implantació del porta a porta: dates de les reunions, dels dies de recollida del material del porta a porta, horaris de l'oficina del porta a porta... Paral·lement a la campanya informativa, l'Ajuntament de Llavaneres estŕ analitzant l'experičncia d'altres municipis catalans per prendre'n bona nota en aquesta recta final per a l'estrena del nou sistema de residus. Per cončixer de primera mŕ el seu cas, una delegació de l'Ajuntament de Llavaneres va visitar, dimecres 14 de setembre, el municipi de la Garriga, on el porta a porta es va implantar recentment.

La visita a la Garriga va començar amb una reunió informativa a l'ajuntament, on la delegació de Llavaneres va poder plantejar dubtes i fer arribar consultes. Per part de Llavaneres, hi van assistir l'alcalde, Nani Mora, i regidors dels grups municipals d'ERC, al govern; del PP, de Movem Llavaneres i del PSC. També s'hi van desplaçar el tècnic de Medi Ambient i personal de l'empresa que està donant suport en la campanya d'implantació del porta a porta a Llavaneres. Per part de la Garriga, hi van ser la regidora de Medi Ambient, acompanyada de personal municipal. Després de la reunió, totes dues delegacions van sortir al carrer per seguir part de la ruta del camió de les escombraries i comprovar el sistema de treball dels operaris. A la passejada, s'hi va afegir l'alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà.

  La Garriga  Visita a la Garriga  Visita a la Garriga

 Més informació 

Poseu-vos al dia de totes les novetats del porta a porta a Llavaneres, visitant el web municipal dedicat al nou sistema de residus: ajllavaneres.cat/portaaporta.

Diputació de Barcelona
^