X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.11.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Esports, Turisme i Restauració, a debat en la tercera Jornada Empresarial de Llavaneres
L'activitat se celebrarà el 24 de novembre

La 3a Jornada Empresarial de Llavaneres posarà a debat tres grans temes: Esport i Empresa; Turisme Digital i Sostenible, i Gastronomia i Restauració, el proper 24 de novembre. Aquesta activitat va néixer fa quatre anys per contribuir a dinamitzar l'àmbit empresarial. Us hi podeu inscriure, aquí.

La primera edició de la Jornada Empresarial, que té caràcter bienal, es va celebrar l'any 2018 a Can Caralt. En aquell moment, els agents econòmics van parlar de com transformar les seves empreses basant-se en criteris de sostenibilitat i eficiència. Ara fa dos anys, en plena pandèmia, el tema escollit per la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme de Llavaneres va ser com afrontar la crisi econòmica provocada per l'esclat de la covid-19. 

Aquest 2022 arriba la tercera edició d'aquesta cita i la data escollida és el 24 de novembre. La jornada s’iniciarà al nou Pavelló Municipal d'Esports de Llavaneres a les deu del matí amb la presentació del Pla de reactivació Sòcioeconòmica de la vila. Després de l'esmorzar es donarà pas a un primer bloc dedicat a Esport i Empresa. Aquest bloc es farà també al pavelló, a partir de les 11.30 h, i inclourà una taula rodona, que porta per títol 'Esports de mar, golf, tennis i paddle també són per a tu. Com potenciar la pràctica d'aquests esports a través d'empreses i escoles', i una conferència sobre economia circular i esport. 

També a les 11.30 h, però en una altra ubicació, el restaurant Mas Nadal de Llavaneres, s'obrirà el bloc dedicat a Turisme digital i sostenible. En primer lloc, es farà una xerrada dedicada a explicar el segell Biosphere; tot seguit, es donarà pas a dues ponències sobre nous models de negocis turístics digitals i sostenibles.

L'organització proposa un dinar al Mas Nadal per als assistents que vulguin quedar-se a Llavaneres al migdia per continuar amb les sessions de tarda. El menú té un preu de 22 euros. Cal inscripció prèvia amb el mateix formulari. 

A la tarda, canviarem de temàtica per endinsar-nos en el sector de la Gastronomia i la restauració. Hi ha prevista una taula rodona que porta per títol 'Perquè no trobem personal per a la restauració?' Per tancar la jornada, es convidarà a una conferència sobre 'Productes, inflació i increment de preus. On estem i on anem', a càrrec de la cuinera Carme Ruscalleda. Ubicació dels dos espais de la jornadaPavelló Municipal d'Esports Avinguda de Sant Andreu, 92

Restaurant Mas Nadal  Riera de l'Avall, 8

Espais per a la interrelació

Un dels aspectes que es vol potenciar és la interrelació entre empreses, autònoms i emprenedors. És per aquest motiu que s'aprofitarà l'espai de l'esmorzar i del dinar per introduir les sessions de networking, reunions breus creuades d'empresaris amb l'objectiu de fer contactes ràpids que puguin derivar en possibles col·laboraciones futures.

La regidora Teresa Vidal destaca la importància d'aquest apartat de la jornada: "Es vol promocionar el municipi i la generació de nous negocis i nous projectes, així com la captació de talent i la promoció, dinamització i instal·lació de noves empreses."

Jornada empresarial

Informació relacionada
Es va celebrar dijous 24 de novembre al nou Pavelló Municipal d'Esports i al restaurant Mas Nadal
Dijous, 24 de novembre de 2022
Diputació de Barcelona
^