Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.10.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comencem a instal·lar els nous contenidors de vidre
La nit de diumenge 16 d'octubre es van posar en marxa les feines de retirada de les antigues àrees d'aportació soterrades

La Regidoria de Medi Ambient ha començat a instal·lar els nous contenidors de vidre del poble. Les feines es completaran al llarg de la setmana. Paral·lelament, els operaris estan retirant les bústies soterrades. Tot plegat es fa coincidint amb la posada en marxa del nou sistema de recollida porta a porta de residus. A partir de dilluns 17 d'octubre, totes les fraccions, tret del vidre, es passaran a recollir al portal de casa, seguint el calendari aprovat per l'Ajuntament de Llavaneres. Entre les 20 i les 22 hores, caldrà treure al carrer la fracció que toqui, dins del corresponent cubell. Si encara no teniu el vostre material del porta a porta, acosteu-vos a l'envelat del parc de Ca l'Alfaro.

Aquí podeu consultar el plànol amb la ubicació dels nous contenidors de vidre, els únics que quedaran als carrer de Llavaneres arran de la posada en marxa de la recollida porta a porta de residus.

Pel que fa a les àrees de contenidors, de moment, s'han tret les bústies. Durant les properes setmanes s'extreuran també les bases metàl·liques. Aquests espais es recuperaran per a ús públic.

Retirada de contenidors

Nous contenidors de vidre

 Consulteu el calendari de la recollida porta a porta 

Calendari domèstic

Diputació de Barcelona
^