X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.10.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El número de tardor del Llavaneres Info, al carrer
Si voleu informar-vos de l'actualitat local, emporteu-vos a casa la revista

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes d'octubre. A partir d'avui, podreu trobar el butlletí en els punts de recollida habituals (farmŕcies, llibreria, edificis municipals...). El butlletí es distribueix trimestralment en punts estratčgics repartits per la vila.

Aquest nou número del mes d'octubre dona continuïtat al compromís de la corporació de mantenir la periodicitat trimestral de la revista, amb la voluntat d'informar la ciutadania de Llavaneres de l'actualitat del municipi, també a través del paper. La següent edició està prevista per a finals de gener de 2023.

El tema d'obertura de la revista és la reclamació de la casa del capità general, una finca ubicada al passeig de la Riera que el propietari va donar a l'Ajuntament perquè es convertís en una escola però que va acabar passant a mans de l'exèrcit al final de la Guerra Civil. La foto d'obertura de portada és precisament una imatge de la torre del doctor Martí de l'any 1915.

La revista també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: la posada en marxa del porta a porta; l'aposta municipal per a la construcció de 75 pisos de protecció oficial de lloguer; la prèvia de la Festa Major de Sant Andreu, de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres i del Parc de Nadal; l'activitat al Museu de Llavaneres; els premiats en la Nit de l'Esport; la 3a Jornada Empresarial de Llavaneres; les darreres propostes del Forma't; l'inici de curs als centres escolars de Llavaneres...

Pel que fa a l'àlbum de fotos el dediquem a la Diada Nacional de Catalunya i a l'Homenatge a la Vellesa.

Com sempre, hi ha també l'espai de la tribuna política, amb els articles dels grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem la jutgessa de pau, Maria Àngels Sala i Cabot.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

Llavaneres Info. Octubre de 2022

Llavaneres Info. Octubre de 2022

Fitxer: REVISTA_OCTUBRE_NUM_71.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1.61 MB

Diputació de Barcelona
^