X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Presentem el projecte executiu de reforma de l'Ametllareda
El consistori va convidar els veďns a una audičncia pública informativa

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va presentar dilluns 23 de gener al vespre el projecte executiu de reurbanització de l'Ametllareda. L'audiència pública es va fer a la sala de plens per explicar els canvis recollits en el projecte. La podeu recuperar en el canal de Youtube de l'Ajuntament, en aquest enllaç.

L'alcalde, Nani Mora, va obrir l'acte i va donar pas al regidor d'Urbanisme, Gerard Viladomat. Tot seguit, l'empresa redactora de la proposta tècnica va presentar el document (el podeu consultar en el pdf adjunt). També es va explicar la proposta de remodelació de la jardineria de tot el barri. Al final de la sessió es va obrir un torn de paraula entre el públic assistent.

La previsió ara és que el projecte executiu s'aprovi per fases a nivell de la Junta de Govern Local (JGL). Per a cada aprovació s'obrirà un període d'al·legacions i, un cop resoltes, en cas que n'hi hagi, es convocarà el procés de licitació de les obres.

A la sessió informativa també hi va assistir la regidora del barri de l'Ametllareda, Gemma Martín, l'arquitecte municipal, Xavier Andreu, el tècnic de Mobilitat, Cristòfol Sánchez, i el tècnic de Medi Ambient, Héctor Andino.

El projecte

Presentació del projecte

Presentació del projecte

Fitxer: P1686_PRESENTACIO_PROJECTE_URBANITZACIO_AMETLLAREDA___GENER_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 15
Mida: 2.27 MB

Plànols

Plànols

Fitxer: P1686___PLANOLS_PAVIMENTS_I_SECCIONS_IMATGE_FINAL_AMETLLAREDA___GENER_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 22.57 MB

Diputació de Barcelona
^