X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Doble trobada amb comerciants i gestors d'habitatges turístics per planificar el 2023
La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme ha explicat la feina feta i els projectes per aquest any

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme ha celebrat aquest matí, a la sala d'actes de Ca l'Alfaro, dues trobades, amb comerciants locals i amb responsables d'habitatges turístics de la vila, amb l'objectiu de posar-los al dia dels projectes de treball que hi ha en marxa i d'estrènyer vincles. Les sessions han anat a càrrec de la regidora Teresa Vidal, que ha explicat el pla d'acció municipal per al 2023 del consistori tant en matèria de comerç com de turisme.

En la reunió amb els comerciants, la regidora Vidal els ha proposat idees de dinamització i també ha posat sobre la taula formes per vincular les fires als establiments. Dels comerços ha sortit la proposta d'establir vincles amb centres d'estudis per promoure les pràctiques acadèmiques a les empreses comercials i de serveis locals.

Pel que fa a la sessió amb els habitatges d'ús turístic (HUT), la regidora els ha explicat les accions que s'han fet durant el 2022 en matèria de Turisme i quina previsió de treball hi ha per aquest 2023. S'ha explicat també resumidament els canvis de suposa la nova ordenança de HUT. De la reunió ha sorgit la creació d'un grup de whatsapp entre Ajuntament i gestors de HUT. Tothom qui vulgui s'hi pot afegir amb aquest enllaç.

Reunió amb gestors de HUT de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^