X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 31.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El número d'hivern del Llavaneres Info, al carrer
Si voleu informar-vos de l'actualitat local, emporteu-vos a casa la revista

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes de gener. A partir d'avui, podreu trobar el butlletí en els punts de recollida habituals (farmŕcies, llibreria, edificis municipals...). El butlletí es distribueix trimestralment en punts estratčgics repartits per la vila.

Aquest nou número del mes de gener manté el compromís de la corporació de mantenir la periodicitat trimestral de la revista, amb la voluntat d'informar la ciutadania de Llavaneres de l'actualitat del municipi, també a través del paper. És el darrer número de la revista d'aquest mandat; el proper 28 de maig hi ha eleccions municipals.

El tema d'obertura d'aquesta edició de la revista és l'evolució de la recollida porta a porta dels residus, que ha fet millorar substancialment l'índex global de la recollida selectiva a Llavaneres.

El butlletí també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: les negociacions amb Defensa per recuperar la casa del capità general; l'aprovació del pressupost i les ordenances per al 2023; el resultat de la tria final del Pressupost Participatiu 2022-2023; la rua de Carnaval; el tancament de la sisena edició de Gent del Barri; les dades del Forma't 2022; les novetats del Museu; l'homenatge de Llavaneres al seu primer bibliotecari i la recaptació solidària de Llavaneres contra el Càncer i de Llavaneres amb La Marató de TV3, entre d'altres.

Pel que fa a l'àlbum de fotos el dediquem a la Festa Major de Sant Andreu, a la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres, al Parc de Nadal i al campament dels patges reials i la cavalcada de Ses Majestats d'Orient.

Com sempre, hi ha també l'espai de la tribuna política, amb els articles dels grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem la presidenta de la companyia de teatre La Inestable de Llavaneres, Carme Julià.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

Butlleti municipal LlavaneresInfo

Butlleti municipal LlavaneresInfo

Fitxer: Butlleti_72_Gener23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 15.74 MB

Diputació de Barcelona
^