X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.01.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Movem Llavaneres, l'op(osi)ció útil
Article de Movem Llavaneres. Gener de 2023
  • Tot sovint és difícil entendre tot el que passa dins de l'Ajuntament, com funciona, com es distribueix i què és exactament el que fan els diferents representants polítics. Normalment la gent pensa que tots els regidors i regidores fem de membres del Govern i que tenim les mateixes possibilitats d'incidir en les actuacions que es duen a terme al municipi i, això, no és ben bé així. M'explico: sí que hi ha una part de regidors i regidores que fan les seves tasques com a Govern, són aquelles que han aconseguit la majoria necessària per fer-ho.

    Després estem els de l'oposició. Els membres de l'oposició tenen diferents maneres de fer la seva feina: alguns venen a escoltar i veure-les venir, d'altres fan un xoc frontal i s'oposen a tot el que fa el govern "perquè sí" i d'altres, com Movem Llavaneres, ens dediquem a fiscalitzar la feina del
    Govern d'una manera exhaustiva i a fer propostes vàlides que intentin millorar la vida i el dia a dia de la gent del poble.

    En aquest sentit, el nostre grup municipal ha estat al peu del canó durant tot el mandat, presentat 25 mocions (fins a la redacció d'aquestes línies), centenars de preguntes als plens, assistint a totes i cadascuna de les reunions del Consells i Comissions municipals, fent aportacions als pressupostos de l'Ajuntament i escoltant les propostes de les llavanerenques i llavanerencs.

    En definitiva, hem estat defensant allò pel que ens havíem compromès des de l'inici del mandat. Ara us toca jutjar a vosaltres qui és l'op(osi)ció útil.

    Segueix-nos a les xarxes socials!

Diputació de Barcelona
^