X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.01.2023
Versió per imprimir
Comunicació
Més enllà dels colors
Article del PP. Gener de 2023
  • Més enllà de colors, formes i mides, més enllà de noms, som persones. En un món on tenim com a tendència limitar-nos, posar-nos etiquetes i a tot trobar-hi un nom per definir-ho, en política comencem a veure el canvi. No només parlem de les sigles que emmarquen el nostre partit ni la ideologia que això comporta, parlem de la persona que escollim per fer que Llavaneres segueixi sent el poble que ens representa a tots i a totes, per fer d’un Llavaneres millor.

    Per escoltar el poble i poder aplicar les millors mesures possibles, la nostra prioritat sempre ha estat i serà el diàleg. Entre partits, entitats i el poble llavanerenc. Aconseguirem que la població sempre sigui la prioritat perquè, sense el poble, Sant Andreu de Llavaneres no seria el mateix i, per això, el més important sempre serà l’escolta i el diàleg entre el partit, habitants i entitats del poble, sempre ho hem cregut així.

    Ens trobem immersos en moments de canvi, en moments de recuperar allò que, sota el nostre punt de vista, hem perdut i per això ara més que mai, és el moment de creure en el poble, d’escoltar les necessitats i tornar a fer de Llavaneres l’espai segur, de tornar a fer de Llavaneres l’espai net, un Llavaneres amb més qualitat: Entre tots farem possible recuperar un Llavaneres de tots.

    Política de proximitat, de mantenir vivències del poble i, sobretot, l’amor que se sent per ell. Política de presència. Projectes basats en les necessitats socials dels qui viuen el dia a dia de Sant Andreu de Llavaneres, dels qui lluiten per mantenir tradicions i costums del nostre poble. Per això i perquè Llavaneres s’ho mereix, des del Grup Municipal del Partit Popular estem amb tu.

Diputació de Barcelona
^