X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.02.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple de Llavaneres declara d'especial interès l'ampliació del cementiri
El consistori es va adherir al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere i va donar llum verda al procés per licitar el bar de la piscina

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va aprovar per unanimitat, en la sessió del ple ordinari del 31 de gener, la declaració d’especial interès municipal de les obres d'ampliació del cementiri parroquial. L'actuació preveu la construcció d'un mòdul amb vint nínxols i d'un espai per a 70 columbaris a l’interior del recinte. De la sessió del ple de gener també en destaca l'adhesió, també per unanimitat, al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere (PLA LGBTI) 2022-2025 impulsat pel Consell Comarcal del Maresme. D'altra banda, el ple va donar llum verda al procés per a la licitació de l’explotació del bar de la piscina municipal, per procediment obert.

Votacions: 31 de gener  

Punt 1. El Ple aprova per assentiment l'acta de la sessió ordinària celebrada el 27 de desembre de 2022.

Punt 2. Control i fiscalització dels òrgans de govern: A) Resolucions de l'Alcaldia i Regidors-Delegats.

Punt 3. Es dona compte de la relació mensual de les operacions del compte 413 «Creditors per operacions meritades».

Punt 4. El Ple aprova per unanimitat la modificació dels representants del Grups Municipal de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s) en diversos òrgans col·legiats.

Punt 5. El Ple aprova per unanimitat l’autorització de la compatibilitat de l’activitat privada del senyor J.P.B., funcionari de carrera de l’ Ajuntament.

Punt 6. El Ple aprova per unanimitat l’adhesió al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere (PLA LGBTI) 2022-2025 impulsat pel Consell Comarcal del Maresme.

Punt 7. Aprovació per unanimitat de la declaració d’especial interès municipal de les obres per la construcció del mòdul amb 20 nínxols i espai per a 70 columbaris cineraris a l’interior del recinte de l’actual cementiri parroquial.

Punt 8. El Ple aprova inicialment per unanimitat la modificació de l’Annex 2 de les Bases Reguladores per a la concessió d'ajuts econòmics per fer front a necessitats puntuals, urgents i bàsiques de subsistència.

Punt 9. El Ple aprova per unanimitat la moció del Grup Municipal de C’S per a la millora de la rotonda ubicada a la carretera Nacional II, km 651.

Punt 10. El Ple aprova la proposta del Grup Municipal d'ERC Llavaneres, de declaració institucional per la llibertat dels presos polítics; amb els vots a favor d’ERC Llavaneres i Junts per Llavaneres, i els vots en contra de Ciutadans, PP i PSC.

Punt 11. El Grup Municipal de Junts per Llavaneres formula sis preguntes als regidors de govern.

 Punts d’urgència 

El ple també va acceptar, per unanimitat, la presentació de dos punts d'urgència:

1. El Ple aprova per unanimitat el Plec de clàusules administratives particulars i del Plec de clàusules tècniques que han de regular la licitació per adjudicar la concessió de l’explotació del bar ubicat a la piscina municipal de Sant Andreu de Llavaneres, pel procediment obert.

2. El Ple aprova la modificació de crèdit 1/2023; amb els vots a favor d’ERC, Ciutadans, PP, Movem i PSC, i l’abstenció de Junts per Llavaneres.

Punt 12 . Els regidors del govern d’ERC exposen els seus informes en el ple.

Els plens, a YouTube i a Ràdio Llavaneres 

Podeu recuperar les sessions plenàries en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.

Informació relacionada
El govern aposta per construir-hi un edifici annex al mateix nivell que la pista de joc, que també donaria servei a un futur camp de futbol 7
També dona llum verda al conveni de col·laboració de les 3 Viles
Va ser un dels punts destacats de la sessió ordinària de novembre
Els comptes superen el 16 milions d'euros i a la plantilla de personal, amb 144 treballadors, s'hi incorpora una plaça de personal eventual
També per unanimitat, dona llum verda a una nova ordenança municipal per promoure l'estalvi d'aigua
La corporació va celebrar la primera sessió ordinària del mandat 2023-2027
La sessió extraordinària del 23 de maig va servir per acomiadar els regidors que no es presenten a les eleccions municipals del 28M
Els comptes superen els 15 milions d'euros i la plantilla de personal està dotada amb 133 treballadors
El coeficient de l'Impost de Béns Immobles s'incrementa lleugerament
El ple ha declarat d'especial interès les tres promocions urbanístiques previstes a Can Rivière, Els Ametllers i El Balís
És el nou responsable polític de les àrees d'Esports i Igualtat i el regidor del barri de Montalt, Catà i Grup Betlem
La renúncia de l'acta de regidora va ser un dels punts destacats del ple de juny
L'acceptació de l'acta de regidor va ser un dels punts destacats del ple de maig
El ple va aprovar l'avantprojecte de les obres de reurbanització del barri amb el vot a favor de tots els grups municipals
Després de dos anys de pandèmia i de sessions telemàtiques
Diputació de Barcelona
^