X
Excepcionalitat per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
A punt per al Forma't 2023
Us presentem les propostes del primer semestre de l'onzena edició del cicle de Les 3 Viles per la formació i l'ocupació

Els Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt tenen a punt l'onzena edició del cicle de formació Forma't, que compta amb el suport del consistori de Caldes d'Estrac. Aquest any apostem per una modalitat mixta de formació: hi continuen havent propostes telemàtiques però reprenem el format presencial per a aquells cursos més vivencials o amb una necessitat de suport dels formadors. De nou, Les 3 Viles uneixen esforços per presentar una oferta formativa que s'adreça a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina o en actiu. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i també per fer costat al teixit empresarial. Són més de trenta propostes, la majoria gratuïtes. De moment, us presentem les activitats del primer semestre de l'any.

Apunteu-vos al Forma't

El Forma't 2023 es posa en marxa aquest mes de març i s'allargarà fins al desembre. Aquesta serà l'onzena edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que en les darreres edicions ha estat un èxit. 

Les activitats s'han programat en sis blocs temàtics:

 • Competències digitals
 • Xarxes socials
 • Eines per a la recerca de feina, l'emprenedoria i la selecció de personal
 • Orientació i creixement personal
 • Idiomes
 • Formació professionalitzadora

Les propostes estan organitzades per les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació dels municipis de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt.

 • A Llavaneres s'ofereixen una vintena de tallers i cursos que es faran en format virtual o presencial segons les característiques de cada formació. Les inscripcions per a les formacions del primer semestre organitzades per l'Ajuntament de Llavaneres estan obertes a través del següent enllaç.
 • Aquí, trobareu el formulari d'inscripció a les propostes que organitza l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Propostes formatives del 1r semestre

MARÇ 2023

Llavaneres

 • Curs: 'Digitalitza't' (60 h). Sessions els dilluns, dimecres i dijous; del 13 de març al 27 d'abril en horari de 9.30 a 12.30 h, presencial a la Biblioteca Municipal. A càrrec d'Orienta Activa. 

Sant Vicenç    

ABRIL 2023

Llavaneres

 • Curs: 'Preparació Actic mig' (30 h). Sessions dimarts i divendres del 18 d'abril al 19 de maig de 17 a 20h, online. A càrrec de Sergi Esterli . Curs cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
 • Taller: 'Curriculum amb Canva' (3 h). Sessió 19 d'abril de 9.30 a 12.30h, presencial al Casal Jove. A càrrec de Sònia Carreras tècnica del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. 
 • Taller: 'Autoestima, autoconcepte i poder personal' (2 h). Sessió el dia 26 d'abril de 18 a 20h, presencial. A càrrec d’Annabel Martbau. 

Sant Vicenç

 • Curs: 'Preparació Actic bàsic' (24 h). Sessions els dimarts i dijous de l'11 d'abril al 27 abril de 9.30 a 13.30 h, presencial. A càrrec de Grup Pitàgora. Curs cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona. Aquest curs comporta un copagament.
 • Curs: 'Preparació al nivell B2 de Català' (24 h). Sessions els dies 11, 14, 18, 21, 25 i 28 d'abril, i 2 i 9 de maig de 16 a 19 h, presencial. A càrrec de Genís. Aquest curs comporta un copagament.
 • Taller: 'Eines per relacionar-te amb l'administració pública. Sigues un ciutadà digital' (8 h). Sessions els dies 3 i 5 d'abril, de 9.30 a 13.30 h, presencial. A càrrec de Coopera Technologies Barcelona. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.

MAIG 2023

Llavaneres

 • Curs: 'Manipulador d'aliments' (4 h). Sessió el 30 de maig, de 9.30 a 13.30 h, presencial a la Biblioteca Municipal. A càrrec de Seshat.
 • Taller: 'Recerca de feina amb el mòbil sincronitza els dispositius i no et quedis sense memòria' (6 h). Sessions els dies 18 i 19 de maig en horari de matí de 9.30 a 12.30 h, presencial a la Biblioteca Municipal. A càrrec de Marta Sánchez. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
 • Taller: 'Vens al preu que has de vendre?'. Sessions els dies 11, 18, 22 i 25 de maig de 16 a 19h, online. A càrrec de Society snd Neurobusiness experience SL (Societat i empresa). Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.

Sant Vicenç

 • Curs: 'Preparació certificació Mos Specialist Microsoft Excel (20 h). Sessions dilluns i dimecres del 3 al 24 de maig de 18 a 21 h, en línia. A càrrec de Fabra Formació SCP. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
 • Curs: 'Carretoner' (18 h). Sessions 24, 25 i 26 de maig en horari de matí (pendent confirmar hora), presencial. A càrrec d'Apec Formació. Aquest curs comporta un copagament.
 • Taller: 'Com trobar feina amb més de 45 anys' (12 h). Sessions els dies 29, 30 i 31 de maig de 9.30 a 13.30 h, presencial. A càrrec de Cecilia Hill Morgades. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona. Aquest curs comporta un copagament.

JUNY 2023

Llavaneres

 • Taller: 'Entrevista per competències' (3 h). Sessió 1 de juny de 9.30 a 12.30 h, presencial al Casal Jove. A càrrec de Sònia Carreras, tècnica del Servei local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. 
 • Taller: 'Fotografia de producte per a publicitat i xarxes socials' (6 h). Sessions 12, 14 i 19 de juny de 18 a 20 h, online. A càrrec de Georgina Coma
 • Sessió informativa Aula Mentor (1 h). Sessió el 14 de juny de 17 a 18 h, presencial a la Biblioteca Municipal. A càrrec de Montse Vilagrassa tècnica d'educació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Sant Vicenç

 • Taller: 'Com arribar a les candidatures ocultes, Conèixer, Comunicar, Unir camí al teu nou treball' (9 h). Sessions 12 i 14 de juny, horari pendent de confirmar, presencial. A càrrec de Barcelona Linkedin. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
 • Taller: 'Coaching laboral per trobar la millor feina' (12 h). Sessions 12, 14 i 16 de 9.30 a 13.30 h, presencial. A càrrec d'IDEI Consultores de Formación. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.

JULIOL 2023

 Llavaneres

 • Taller: 'Saps quin és el teu talent innat?' (1,5 h). Sessió 3 de juliol de 18 a 19.30 h, presencial. A càrrec d’Annabel Martbau. 

Sant Vicenç

 • Taller: 'Com ser seleccionat a Infojobs' (5 h). Sessions els dies 10 i 12 de juliol en horari de mati (pendent de confirmar hores), presencial. A càrrec d''El candidato idóneo'. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
Informació relacionada
Dimecres, 14 de juny de 2023
A càrrec de Montse Vilagrassa, tècnica d'Educació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.
Dijous, 1 de juny de 2023
A càrrec de Sònia Carreras, tècnica d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Dimarts, 30 de maig de 2023
A càrrec de Seshat.
Dijous, 18 de maig de 2023
A càrrec de Marta Sánchez. Taller cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.
Dimecres, 19 d'abril de 2023
A càrrec de Sònia Carreras, tècnica d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Dimarts, 18 d'abril de 2023
A càrrec de Sergi Esterli. Curs cofinançat pel Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona
Dilluns, 13 de març de 2023
A càrrec d'Orienta Activa
El Forma't 2023 comença amb una proposta gratuïta i presencial per ajudar les persones amb necessitats de millorar les competències digitals bàsiques
Diputació de Barcelona
^