X
Excepcionalitat per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.03.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple aprova l'acord amb Defensa per recuperar la Torre Massorrà

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va donar suport, dimarts 28 de març, a l'acord amb el Ministeri de Defensa perquè la casa del passatge Massorrà, propietat del Ministeri de Defensa, pugui passar a ser d'ús municipal. El conveni va rebre amb els vots a favor d'ERC i de Junts per Llavaneres, i les abstencions del PP, Ciutadans i Movem (la representant del PSC no va assistir a la sessió). La reclamació municipal d'aquest immoble arrenca el mes de setembre de l'any passat i les converses amb Defensa es van obrir oficialment al mes de gener.

Votacions    

Excusa la seva absència la regidora del PSC Belén Escolá.

Punt 1. El Ple aprova per assentiment l’acta de la sessió ordinària celebrada el dia 28 de febrer de 2023.

Punt 2. El Ple aprova l’acta de la sessió extraordinària celebrada el dia 2 de febrer de 2023.

Punt 3. Es dona compte del Decret de l’Alcaldia núm. 303/2023, de 22 de març, d’aprovació de la liquidació del pressupost de l’any 2022.

Punt 4. Control i fiscalització dels òrgans de govern: A) Resolucions de l’Alcaldia i Regidors-Delegats.

Punt 5. El Ple aprova provisionalment la modificació de l’Ordenança Fiscal núm. 11, reguladora de la Taxa per la utilització de les instal·lacions esportives municipals i la realització d’activitats i serveis esportives; amb els vots a favor d’ERC, Ciutadans, PP, Movem i PSC; i l’abstenció Junts.

Punt 6. El Ple aprova per unanimitat la primera pròrroga pel termini d’un any de la cessió d’ús en precari a favor de l’Associació Penya Barça Llavaneres del local de propietat municipal situat a l’avinguda de Jaume Brutau, núm. 4.

Punt 7. El Ple aprova per unanimitat les tarifes aplicables als serveis urbans de taxi per a l’any 2023.

Punt 8. El Ple aprova per unanimitat l’autorització de la compatibilitat a la senyora S.M.Z., personal laboral de l’Ajuntament, per a l’exercici d’activitat privada.

Punt 9. El Ple aprova per unanimitat el Pla de Prevenció d’Incendis (PPI) de Sant Andreu de Llavaneres pels anys 2023 a 2028.

Punt 10. El Grup Municipal de Junts formula deu preguntes als regidors de govern.

Punts d’urgènciaEs presenten quatre punts d’urgència en el Ple.

PU 1. El Ple aprova el reconeixement extrajudicial de crèdits 1/2023; amb els vots a favor d’ERC, Ciutadans, PP, Movem i PSC; i l’abstenció de Junts.

PU 2. El Ple aprova inicialment l’expedient de modificació de crèdits 4/2023; amb els vots a favor d’ERC; els vots en contra de Junts, Ciutadans i Movem; i l’abstenció del PP.

PU 3. El Ple aprova el document 'Plec de condicions particulars que regeixen la concessió demanial a favor de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres per a la cessió de la propietat demanial denominada Torre Massorrà' i acceptació de totes les condicions que en ell s'inclouen. S’aprova amb els vots a favor d’ERC i Junts; i les abstencions de Ciutadans, PP i Movem.

Punt 11 . Els regidors del govern d’ERC exposen els seus informes en el Ple.

Ple de 28 de març

Els plens, a YouTube i a Ràdio Llavaneres 

Podeu recuperar la sessió del 28 de febrer en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.

Informació relacionada
També per unanimitat, dona llum verda a una nova ordenança municipal per promoure l'estalvi d'aigua
La corporació va celebrar la primera sessió ordinària del mandat 2023-2027
La sessió extraordinària del 23 de maig va servir per acomiadar els regidors que no es presenten a les eleccions municipals del 28M
El consistori es va adherir al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere i va donar llum verda al procés per licitar el bar de la piscina
Els comptes superen els 15 milions d'euros i la plantilla de personal està dotada amb 133 treballadors
La ministra Robles ha assegurat en el ple del Senat que el Ministeri de Defensa està obert a arribar a acords
El coeficient de l'Impost de Béns Immobles s'incrementa lleugerament
La primera donació del propietari, l'agost del 36, va ser per al consistori però amb el final de la Guerra Civil la finca va passar a mans de l'exèrcit
El ple ha declarat d'especial interès les tres promocions urbanístiques previstes a Can Rivière, Els Ametllers i El Balís
És el nou responsable polític de les àrees d'Esports i Igualtat i el regidor del barri de Montalt, Catà i Grup Betlem
La renúncia de l'acta de regidora va ser un dels punts destacats del ple de juny
L'acceptació de l'acta de regidor va ser un dels punts destacats del ple de maig
El ple va aprovar l'avantprojecte de les obres de reurbanització del barri amb el vot a favor de tots els grups municipals
Després de dos anys de pandèmia i de sessions telemàtiques
Diputació de Barcelona
^