X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.04.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple s'afegeix al protocol comarcal contra les violències masclistes

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va aprovar, dimarts 25 d'abril, per unanimitat l’adhesió al Protocol Comarcal d’Abordatge de les violències masclistes i LGTBI-fòbiques a l’espai públic i en contextos d’oci. També amb el suport de tots els grups va tirar endavant el protocol per a la prevenció i l'actuació davant de l’assetjament sexual i per raó de sexe. Us resumim tot seguit les votacions del ple ordinari del mes d'abril.

Votacions    

Excusa la seva absència la regidora de C's Àngels Solà.

Punt 1. El Ple aprova per assentiment l’acta de la sessió ordinària celebrada el dia 28 de març de 2023.

Punt 2. Control i fiscalització dels òrgans de govern: A) Resolucions de l’Alcaldia i Regidors-Delegats.

Punt 3. Es dona compte de la relació mensual de les operacions del compte 413 «Creditors per operacions meritades».

Punt 4. El Ple aprova per unanimitat la suspensió potestativa de la tramitació del Pla de millora urbana La Cornisa (PMU).

Punt 5. El Ple aprova per unanimitat la rectificació d’una errada material en la fitxa del bé immoble número 229 de l’Inventari General de béns i drets.

Punt 6. El Ple aprova per unanimitat la cessió gratuïta a favor del Departament de Salut del dret de superfície de la finca patrimonial de titularitat municipal per tal de destinar-la a l’ampliació del Centre d’Atenció Primària.

Punt 7. El Ple aprova per unanimitat el conveni de preu just per mutu acord amb el Departament de Territori per l’afectació d’una servitud de pas subterrània d’aqüeducte de la finca municipal de La Llarga, el beneficiari de l’expropiació és l’ens d’abastament Aigües Ter-Llobregat.

Punt 8. El Ple aprova per unanimitat l’adhesió al Protocol Comarcal d’Abordatge de les violències masclistes i LGTBI-fòbiques a l’espai públic i en contextos d’oci.

Punt 9. El Ple aprova per unanimitat el protocol per la prevenció i actuació davant l’assetjament sexual i per raó de sexe.

Punt 10. El Ple aprova per unanimitat la delegació parcial de competències a favor del Consell Comarcal per a l’execució del programa Treball i Formació 2023 i aprovació del conveni pel suport a la implantació del projecte «Suport administratiu i atenció al públic».

Punt 11. El Grup Municipal de Junts formula preguntes als regidors Jordi Roldós (Medi Ambient) i Gerard Viladomat (Urbanisme).

Punts d’urgènciaEs presenta un punt d’urgència en el Ple.

PU 1. El Ple aprova el reconeixement extrajudicial de crèdits 1/2023; amb els vots a favor d'ERC, Ciutadans, PP, Movem i PSC; i l’abstenció de Junts.

Ple municipal d'abril de 2023

Punt 12. El Grup Municipal de Junts formula un prec als regidors de govern.

Punt 13 . Els regidors del govern d’ERC exposen els seus informes en el Ple.

Els plens, a YouTube i a Ràdio Llavaneres 

Podeu recuperar la sessió del 25 d'abril en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.

Informació relacionada
El govern aposta per construir-hi un edifici annex al mateix nivell que la pista de joc, que també donaria servei a un futur camp de futbol 7
També dona llum verda al conveni de col·laboració de les 3 Viles
Va ser un dels punts destacats de la sessió ordinària de novembre
Els comptes superen el 16 milions d'euros i a la plantilla de personal, amb 144 treballadors, s'hi incorpora una plaça de personal eventual
També per unanimitat, dona llum verda a una nova ordenança municipal per promoure l'estalvi d'aigua
La corporació va celebrar la primera sessió ordinària del mandat 2023-2027
La sessió extraordinària del 23 de maig va servir per acomiadar els regidors que no es presenten a les eleccions municipals del 28M
El consistori es va adherir al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere i va donar llum verda al procés per licitar el bar de la piscina
Els comptes superen els 15 milions d'euros i la plantilla de personal està dotada amb 133 treballadors
El coeficient de l'Impost de Béns Immobles s'incrementa lleugerament
El ple ha declarat d'especial interès les tres promocions urbanístiques previstes a Can Rivière, Els Ametllers i El Balís
És el nou responsable polític de les àrees d'Esports i Igualtat i el regidor del barri de Montalt, Catà i Grup Betlem
La renúncia de l'acta de regidora va ser un dels punts destacats del ple de juny
L'acceptació de l'acta de regidor va ser un dels punts destacats del ple de maig
El ple va aprovar l'avantprojecte de les obres de reurbanització del barri amb el vot a favor de tots els grups municipals
Després de dos anys de pandèmia i de sessions telemàtiques
Diputació de Barcelona
^