X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.05.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Tota la informació de les eleccions municipals, al web de l'Ajuntament

A l'adreça ajllavaneres.cat/28M trobareu tot el relacionat amb els comicis del 28 de maig per escollir el nou consistori.

Si voleu estar informats del desenvolupament de la campanya electoral per a les municipals del 28 de maig, l'Ajuntament ha habilitat un espai al web on ho podreu fer. A l'adreça ajllavaneres.cat/28M s'hi poden consultar les candidatures que es presenten a Llavaneres i les persones que les formen. També hi trobareu informació sobre com seguir els debats electorals i sobre com exercir el dret al vot per part de la ciutadania.

 Nous col·legis electorals 

La novetat d'aquests comicis és que a Llavaneres hi haurà dos nous col·legis electorals. Al pavelló antic, hi hauran d'anar a votar els veïns que tradicionalment ho feien a l'Espai Labandària; i al nou Pavelló Municipal d'Esports, es convoca als votants que tradicionalment havia votat a l'Escola Serena Vall. Els col·legis electorals obriran les portes a les 9 del matí i les tancaran a les 8 del vespre, serà el moment de l'inici del recompte de vots.

Eleccions municipals 28M

Col·legis electorals

 Campanya informativa 

Per tal de conèixer les propostes de cada candidatura i confrontar arguments, se celebraran dos debats: el dimecres 17 de maig amb els números 2 de cada candidatura i el dimecres 24 de maig amb els caps de llista. Ambdós seran a la Sala de Plens de l'Ajuntament a les 20 hores, són oberts al públic i també es podran seguir per Ràdio Llavaneres i pel canal de Youtube de l'Ajuntament. A més, el dia dels comicis es farà un programa radiofònic especial des d'un dels dos col·legis electorals, el nou Pavelló Municipal d'Esports.

Campanya informativa

 Eleccions municipals 28M 

El 28 de maig se celebren eleccions municipals perquè la ciutadania triï els nous consistoris. A Llavaneres, hauran d'escollir els disset regidors que en formen part del consistori. Fa quatre anys, la participació va ser del 63,37%. En els comicis del 26 de maig de 2019 van votar 5.087 persones i 2.940 s’hi van abstenir. Podeu consultar els resultats de les eleccions del 2019, aquí.

Informació relacionada
ERC perd cinc regidors i se situa ara com a segona força política en el consistori
8.545 electors estan cridats avui a les urnes a la vila
El proper diumenge 28 de maig, programa especial de Ràdio Llavaneres de seguiment dels resultats de les Municipals 2023 a la vila
Dimecres, 24 de maig de 2023
Moderarà el debat la periodista Teresa Márquez
Dimecres 24 de maig (20 h) arriba l'esperat cara a cara entre els alcaldables del 28M a la vila
Llavaneres estrena els dos pavellons com a col·legis electorals
El proper dimecres 24 de maig hi haurà el cara a cara entre els alcaldables de les Municipals 2023 a Llavaneres
Dimecres, 17 de maig de 2023
Moderarà el debat el periodista Marc Mayola
Cal que siguin estudiants de 3r o 4t curs de Periodisme, Comunicació Audiovisual o bé Ciències Polítiques
Diputació de Barcelona
^