X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple tanca el mandat 2019-2023
La sessió extraordinària del 23 de maig va servir per acomiadar els regidors que no es presenten a les eleccions municipals del 28M

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va celebrar, dimarts 23 de maig al vespre, la darrera sessió d'aquest mandat; una convocatòria extraordinària per tancar algunes qüestions abans de la jornada electoral d'aquest diumenge 28 de maig, que va servir també per acomiadar els electes que no es presenten a les eleccions d'aquest 2023 i que són Belén Escolà, del PSC; Víctor Ros, del PP; María José Felgueras, de Ciutadans; Joan Rubal, de Junts per Llavaneres; i Xavier Noms, Jordi Roldós i Teresa Vidal, d'ERC. 

Votacions    

Punt 1. El Ple aprova el plec de clàusules administratives particulars i el plec de clàusules tècniques per a la contractació del servei d'escolarització i els serveis complementaris de les llars d'infants públiques Minerva i Sant Nicolau, mitjançant procediment obert harmonitzat.  Vots a favor d’ERC, Ciutadans, PP, Movem i PSC, i abstenció de Junts.

Punt 2. El Ple aprova per unanimitat la compatibilitat de l’activitat privada de la senyora Marta Padró Andrés, funcionària interina de l’Ajuntament.

Punt 3. El Ple aprova per unanimitat la compatibilitat de l’activitat privada de la senyora Míriam Martínez Crous, personal laboral temporal de l’Ajuntament.

Punt 4. El Ple aprova per unanimitat l’adjudicació de la concessió de l’explotació del bar ubicat a la piscina municipal de Sant Andreu de Llavaneres, pel procediment obert.

Punt 5. El Ple aprova per unanimitat l’adjudicació de l'explotació dels serveis de temporada de les instal·lacions d’una carpa per a la venda de tiquets i el lloguer de l’ski bus a platja d'El Balís de Sant Andreu de Llavaneres (2023-2026), mitjançant procediment obert.

Punt 6. El Ple aprova per unanimitat declarar desert, per no haver-se presentat cap oferta, el procediment per a la contractació de la concessió administrativa per a l’ús privatiu i amb caràcter exclusiu de les instal·lacions situades a l’espai destinat a perruqueria dins el Casal de la Gent Gran.

Punt 7. El Ple aprova provisionalment la modificació de les Ordenances Fiscals núm. 3, reguladora de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres; núm. 4, reguladora de l’Impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana; i núm. 7, reguladora de la Taxa per llicències o la comprovació d’actes o actuacions comunicades en matèria d’Urbanisme; amb els vots a favor d’ERC, Movem i PSC, i les abstencions de Junts, Ciutadans i PP.

Punt 8. El Ple aprova el compte de gestió recaptatòria, exercici 2022, amb vuit vots d’ERC, els de Junts, Ciutadans, PP, Movem i PSC.

Punt 9. El Ple aprova l’aixecament de reparament suspensiu de pagament formulat per la Intervenció (Expedient núm. 2/2023); amb els vots a favor d’ERC, Junts, Ciutadans, Movem i PSC, i l’abstenció del PP.

Punt 10. El Ple aprova per unanimitat l’adhesió al conveni marc de col·laboració entre l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) i els sistemes de responsabilitat ampliada del productor de piles i acumuladors (SRAP).

Punt 11. El Ple aprova per unanimitat l’adhesió al conveni marc de col·laboració entre l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) i les entitats gestores dels Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEES).

Els plens, a YouTube i a Ràdio Llavaneres

Podeu recuperar la sessió del 23 de maig en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.

Informació relacionada
El govern aposta per construir-hi un edifici annex al mateix nivell que la pista de joc, que també donaria servei a un futur camp de futbol 7
També dona llum verda al conveni de col·laboració de les 3 Viles
Va ser un dels punts destacats de la sessió ordinària de novembre
Els comptes superen el 16 milions d'euros i a la plantilla de personal, amb 144 treballadors, s'hi incorpora una plaça de personal eventual
També per unanimitat, dona llum verda a una nova ordenança municipal per promoure l'estalvi d'aigua
La corporació va celebrar la primera sessió ordinària del mandat 2023-2027
El consistori es va adherir al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere i va donar llum verda al procés per licitar el bar de la piscina
Els comptes superen els 15 milions d'euros i la plantilla de personal està dotada amb 133 treballadors
El coeficient de l'Impost de Béns Immobles s'incrementa lleugerament
El ple ha declarat d'especial interès les tres promocions urbanístiques previstes a Can Rivière, Els Ametllers i El Balís
És el nou responsable polític de les àrees d'Esports i Igualtat i el regidor del barri de Montalt, Catà i Grup Betlem
La renúncia de l'acta de regidora va ser un dels punts destacats del ple de juny
L'acceptació de l'acta de regidor va ser un dels punts destacats del ple de maig
El ple va aprovar l'avantprojecte de les obres de reurbanització del barri amb el vot a favor de tots els grups municipals
Després de dos anys de pandèmia i de sessions telemàtiques
Diputació de Barcelona
^