X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Aquest diumenge, eleccions municipals
Llavaneres estrena els dos pavellons com a col·legis electorals

Aquest diumenge 28 de maig se celebren eleccions per escollir la composició dels ajuntaments. A Llavaneres estrenem col·legis electorals. Els dos pavellons, l'antic equipament del carrer dels Contrabandistes i el nou poliesportiu de l'avinguda de Sant Andreu, seran les seus electorals on els veďns podran exercir el seu dret a vot. A Llavaneres, aquest diumenge 28 de maig, hi ha 8.545 persones cridades a les urnes. Al pavelló antic hi podran votar 4.715 electors; i al nou Pavelló Municipal d'Esports, 3.830.

Aquest diumenge, els electors de Llavaneres tenen l'encàrrec d'escollir els 17 regidors que formaran part de l’Ajuntament el proper mandat. Justament, dimarts al vespre, el ple de l'Ajuntament va tancar el mandat 2019-2023 amb una darrera sessió extraordinària.

Per al 28M, al poble es tornaran a constituir dos col·legis electorals; la novetat és la seva ubicació. Els votants, en funció del lloc de residència, hauran d'anar al pavelló antic (que substuteix l'antiga Escola Labandària) o bé al nou Pavelló Municipal d'Esports (en comptes de l'Escola Serena Vall). Els dos col·legis electorals obriran les portes de les 9 del matí a les 8 del vespre. El primer tindrà vuit meses i el segon, set. Aquesta és la distribució dels votants:

Col·legis electorals

Eleccions municipals 28M

 El 28M, al web 

Si voleu tenir tota la informació de les candidatures que es presenten, així com accedir als debats electorals i saber la programació especial de Ràdio Llavaneres per al proper diumenge, accediu a l’espai web dedicat a eleccions municipals del 28M.

Informació relacionada
ERC perd cinc regidors i se situa ara com a segona força política en el consistori
8.545 electors estan cridats avui a les urnes a la vila
El proper diumenge 28 de maig, programa especial de Rŕdio Llavaneres de seguiment dels resultats de les Municipals 2023 a la vila
Dimecres, 24 de maig de 2023
Moderarŕ el debat la periodista Teresa Márquez
Dimecres 24 de maig (20 h) arriba l'esperat cara a cara entre els alcaldables del 28M a la vila
El proper dimecres 24 de maig hi haurŕ el cara a cara entre els alcaldables de les Municipals 2023 a Llavaneres
Dimecres, 17 de maig de 2023
Moderarŕ el debat el periodista Marc Mayola
Cal que siguin estudiants de 3r o 4t curs de Periodisme, Comunicació Audiovisual o bé Cičncies Polítiques
Diputació de Barcelona
^