Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.07.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El número d'estiu del Llavaneres Info, al carrer
Si voleu informar-vos de l'actualitat local, emporteu-vos a casa la revista

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes de juliol. A partir d'avui, podreu trobar el butlletí en els punts de recollida habituals (farmŕcies, llibreries, edificis municipals...). El butlletí es distribueix trimestralment en punts estratčgics repartits per la vila. La següent edició estŕ prevista per a finals d'octubre.

El tema d'obertura de la revista és la investidura d'Àlex Neira com a nou alcalde de Llavaneres i la informació del nou cartipàs. La foto d'obertura de portada és una imatge de la nova corporació municipal, que es va constituir el 17 de juny. 

La revista també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: la posada en marxa de la Brigada Jove, el nou espai web d'Ocupació, la temporada de bany a la piscina i a la platja, les noves propostes del Forma't 2023, el programa 'Escolta Jove', el cartell del festival d'agost 'Can Caralt, obert per vacances'...

Pel que fa a l'àlbum de fotos el dediquem a la La Minerva 23, que s'ha celebrat del 14 al 18 de juliol.

Com sempre, hi ha també l'espai de la tribuna política, amb els articles dels grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem la patinadora llavanerenca Aina Lafuente.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

Revista Juliol 2023

Revista Juliol 2023

Fitxer: REVISTA_73_LLAVANERES_INFO_JULIOL_23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1.51 MB

Diputació de Barcelona
^