Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Pèsol i la Coca de Llavaneres, a la Fira de Calella i l'Alt Maresme
Se celebra del 22 al 24 de setembre i oferirà activitats i tallers diversos

Del 22 al 24 de setembre, se celebra la 42a Fira de Calella i l'Alt Maresme. Llavaneres hi serà present amb la promoció dels dos productes gastronòmics amb marca de garantia de qualitat de la vila: la Coca i el Pèsol Garrofal. La fira es podrà visitar els tres dies al passeig de Manuel Puigvert, el preu de l'entrada és de 3 euros i dona accés a la participació en tallers, actuacions i degustacions, a més de visita als estands promocionals de diferents punts de Catalunya. Aquí podeu consultar tot el programa d'activitats.

 Taller de cuina i música amb l'EMM 

A més de ser present a la fira amb un estand informatiu, Llavaneres organitza una activitat per donar a conèixer les dues fires del calendari festiu municipal: la Festa del Pèsol, a l'abril, i la Festa de la Coca de Llavaneres, al novembre. L'activitat es farà aquest diumenge 24 de setembre, a les 18 hores, i consistirà en una demostració de com s'elabora la Coca de Llavaneres. A més, hi haurà música en directe a càrrec de l'Escola Municipal de Música Llavaneres.

  Fira de Fires  

La Fira de Calella i l’Alt Maresme no tindrà aquest any un territori convidat, sinó que reuneix vuit fires catalanes que mostraran les seves activitats i productes. Per això s'ha batejat amb l'eslògan 'Fira de Fires'.

Els vuit esdeveniments representats tenen temàtiques molt diverses i es distribueixen a diferents punts de Catalunya. Tres són del Maresme: la Fira Mercat del Ram de Tordera, dedicada als diferents sectors del teixit productiu; la del Pèsol i la Coca de Sant Andreu de Llavaneres i l’Argillà d’Argentona, enfocada a la ceràmica i la terrissa.

També hi estan convidades la Fira de la Botifarra de La Garriga, la de la Muntanya de Vic, la del Gall de Vilafranca del Penedès, la de l’Oli de les Borges Blanques i la de Sant Maritirià de Banyoles, caracteritzada per oferir activitats relacionades amb el cavall, el bestiar i les races autòctones catalanes.

Les propostes són diverses: tallers, oficis, artesania, productes d’alimentació, entitats i concerts per a tota la família, i aquests són els horaris:

  • ​Divendres 22: d'11 a 14.30 h i de 17 a 22 h
  • Dissabte 23: d'11 a 14.30 h i de 17 a 23 h
  • Diumenge 24: d'11 a 14.30 h i de 17 a 21 h

Cartell

Diputació de Barcelona
^