X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple adjudica a Incoop Cooperativa la gestió de les dues llars d'infants públiques
També per unanimitat, dona llum verda a una nova ordenança municipal per promoure l'estalvi d'aigua

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va aprovar per unanimitat, en la sessió ordinària del 26 de setembre, l'adjudicació del contracte de servei d'escolarització i dels serveis complementaris de les dues llars d'infants públiques, Minerva i Sant Nicolau, a Incoop Cooperativa. El plenari va valorar que s'ha primat el projecte pedagògic i va demanar l'empresa que es reforci el benestar del personal dels dos centres educatius. Per altra banda, el ple va aprovar la delegació de competències al Consell Comarcal del Maresme per a la compra agregada d’energia elèctrica i gas natural i per a l’assessorament tècnic i la gestió en matèria d’energia. Un altre punt destacat va ser l'aprovació inicial de l’ordenança municipal per a l’estalvi d’aigua de Sant Andreu de Llavaneres. Recordem que el municipi està afectat pel decret d'excepcionalitat per sequera. Abans de la seva aprovació, el consistori va portar a terme una consulta pública prèvia que va comptar amb la participació de vuit veïns del municipi.

Votacions

Punt 1. Aprovació de l'acta de la sessió ordinària celebrada el 25 de juliol de 2023.

Punt 2. Aprovació de l’acta de la sessió extraordinària celebrada el 8 d’agost de 2023..

Punt 3. S’informa del control i fiscalització dels òrgans de govern: A) Resolucions de l’Alcaldia i Regidors-Delegats.

Punt 4. S'informa de la relació mensual de les operacions del compte 413 «Creditors per operacions meritades». 

Punt 5. Aprovació de la modificació del nomenament dels representants del Grup Municipal deJunts per Llavaneres en diversos òrgans col·legiats i nomenament del regidor no adscrit com a membre de tots els òrgans col·legiats.

Punt 6. Aprovació per unanimitat de l’adjudicació del contracte de servei d'escolarització i els serveis complementaris (menjador/descans i horari extensible) de la Llar d'Infants Pública Sant Nicolau (lot 1), mitjançant procediment obert harmonitzat.

  • El preu de la licitació ha estat d'1.013.592 euros (IVA exclòs) per a un període de dos anys, prorrogable anualment fins a un màxim de cinc. Més informació, aquí.

Punt 7. Aprovació per unanimitat de l’adjudicació del contracte de servei d'escolarització i els serveis complementaris (menjador/descans i horari extensible) de la Llar d'Infants Pública Minerva (lot 2), mitjançant procediment obert harmonitzat. 

  • El preu de la licitació ha estat de 989.568 euros (IVA exclòs) per a un període de dos anys, prorrogable anualment fins a un màxim de cinc. Més informació, aquí.

Punt 8. Aprovació de la delegació de competències a favor del Consell Comarcal del Maresme per a la compra agregada d’energia elèctrica i gas natural i l’assessorament tècnic i gestió en matèria d’energia i aprovació del conveni regulador.

Punt 9. Aprovació inicial de l’ordenança municipal per a l’estalvi d’aigua de Sant Andreu de Llavaneres amb els vots a favor del PSC, PP, Acord per Llavaneres, ERC Llavaneres, Junts per Llavaneres, Movem Llavaneres i el regidor no adscrit. La podeu consultar aquí.

Punt 10. Aprovació de suport a l’exconseller Miquel Buch i al sergent Lluís Escolà. Vots a favor d'ERC Llavaneres, Junts per Llavaneres, Acord per Llavaneres, Movem i el regidor no adscrit. El PSC i el PP hi voten en contra.

Punt 11. Preguntes d’Oriol Giralt, regidor no adscrit, en relació a la construcció d'habitatge social, al manteniment del parc de Sant Pere i les obres pendents a l'Ametllareda.

Punt 12. Preguntes del Grup Municipal de Junts per Llavaneres. Junts pregunta en relació a la redacció del Pla d'Acció Municipal (PAM), per les futures obres de l'Ametllareda, per l'ús de l'antiga zona d'esbarjo per a gossos d'aquest barri i també sobre l'estat actual del parc de la Llorita.

Punt 13. Preguntes del Grup Municipal d’ERC Llavaneres. Esquerra pregunta sobre l’escultura commemorativa del Pèsol Garrofal de Llavaneres que l'anterior govern havia previst col·locar en la rotonda de l'N-II, a l'alçada del Pla de la Torreta, sobre la segona fase de les obres del pavelló d’esports, sobre el projecte executiu del barri de l’Ametllareda, sobre el teletreball entre el personal municipal i sobre l'expedient informatiu a Créixer Junts.

Punt 14. Precs d'Oriol Giralt, regidor no adscrit. El regidor constata les altes temperatures a les aules de l'Institut Llavaneres i demana solucions. També demana més coordinació en els horaris de bus i tren.

Punt 15. Precs de Junts per Llavaneres. El grup demana que es millori el manteniment del parc de Sant Pere i reivindica "sensibilitat perquè totes les entitats del poble puguin desenvolupar les seves activitats amb normalitat".

Punt 16. Precs del Grup Municipal d’ERC Llavaneres, en relació la informació de contractació pública que es facilita als regidors, sobre la convocatòria dels actes públics reivindicatius i sobre els pins del Camí de Can Pi.

Punt d'urgència. El Ple autoritza la compatibilitat a Cèlia Rufes Vidal, personal laboral fix de l’Ajuntament, professora de l'Escola Municipal de Música Llavaneres, per a l’exercici d’activitat pública. 

Ple municipal del mes de setembre  

Els plens, a YouTube i a Ràdio Llavaneres 

Podeu recuperar la sessió ordinària del 26 de setembre en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.

Informació relacionada
El govern aposta per construir-hi un edifici annex al mateix nivell que la pista de joc, que també donaria servei a un futur camp de futbol 7
També dona llum verda al conveni de col·laboració de les 3 Viles
Va ser un dels punts destacats de la sessió ordinària de novembre
Els comptes superen el 16 milions d'euros i a la plantilla de personal, amb 144 treballadors, s'hi incorpora una plaça de personal eventual
La corporació va celebrar la primera sessió ordinària del mandat 2023-2027
La sessió extraordinària del 23 de maig va servir per acomiadar els regidors que no es presenten a les eleccions municipals del 28M
El consistori es va adherir al Pla comarcal per la diversitat sexual i de gènere i va donar llum verda al procés per licitar el bar de la piscina
Els comptes superen els 15 milions d'euros i la plantilla de personal està dotada amb 133 treballadors
El coeficient de l'Impost de Béns Immobles s'incrementa lleugerament
El ple ha declarat d'especial interès les tres promocions urbanístiques previstes a Can Rivière, Els Ametllers i El Balís
És el nou responsable polític de les àrees d'Esports i Igualtat i el regidor del barri de Montalt, Catà i Grup Betlem
La renúncia de l'acta de regidora va ser un dels punts destacats del ple de juny
L'acceptació de l'acta de regidor va ser un dels punts destacats del ple de maig
El ple va aprovar l'avantprojecte de les obres de reurbanització del barri amb el vot a favor de tots els grups municipals
Després de dos anys de pandèmia i de sessions telemàtiques
Diputació de Barcelona
^