Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.11.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El número de tardor del Llavaneres Info, al carrer
Recuperem la distribució casa per casa del butlletí municipal

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes d'octubre. A partir d'ara, recuperem la distribució casa per casa del butlletí. El trobareu a la bústia durant aquesta setmana. La revista manté la periodicitat trimestral. La següent edició estŕ prevista per a finals de gener.

El tema d'obertura de la revista és la presentació del programa de la Festa Major de Sant Andreu, que arrenca amb activitats a partir del 18 de novembre i que viurà els dies centrals del 30 de novembre al 3 de desembre. La foto d'obertura de portada és una imatge d'un concert de la Nit Jove de Sant Andreu 22. Aquest any, la Nit Jove la protagonitza la cantant catalana Julieta.

La revista també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: les exposicions del Museu, la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres, l'acollida del pèsol i la Coca de Llavaneres a la fira de Calella, les tres Flors d'Honor de les Viles Florides 2023, els quatre concursos que organitza Promoció Econòmica, la posada en marxa de 'Som de Barri'...

Pel que fa a l'àlbum de fotos el dediquem a la Diada Nacional de Catalunya i al 65è Homenatge a la Vellesa.

Com sempre, hi ha també l'espai de la tribuna política, amb els articles dels grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem el president de l'Associació d'Ajuda a la Defensa d'Animals de Llavaneres (ADALL), Josep Maria Beltrol.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

Llavaneres Info. Octubre de 2023

Llavaneres Info, Octubre de 2023

Fitxer: Butlleti_74B_def__1___4_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Mida: 20.62 MB

Diputació de Barcelona
^