Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.11.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La revista 3 Viles compleix 30 anys
La publicació ha contribuit durant aquestes tres dčcades a fer xarxa entre Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes d'Estrac

La revista 3 Viles acaba de complir 30 anys. Per commemorar-ho, la capçalera, que actualment edita el grup Capgròs Comunicació de Mataró, va organitzar un acte institucional, dijous 9 de novembre, al Port Balís. Hi van assistir alcaldes, empresaris i representants de la societat civil de Llavaneres, Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt.

La revista 3 Viles ha volgut compartir amb els seus lectors el 30è aniversari del naixement de la publicació i ho ha fet amb un número especial, que ja es pot trobar als comerços i als edificis municipals de les tres viles.

La capçalera agraeix als seus lectors i anunciants el suport de tots aquests anys, que ha estat imprescindible per poder sortir al carrer cada mes durant tres dècades. La publicació, amb Manel Martínez al capdavant, va ser pionera aquell mes de desembre de 1993 en encunyar la marca 3 viles, que posteriorment van dinamitzar els consistoris de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

És per això que l'Ajuntament de Llavaneres vol reconèixer la contribució de la revista en la interrelació dels veïns dels tres municipis. En la seva intervenció en l'acte dels 30 anys del 3 Viles, l'alcalde, Àlex Neira, va agrair a aquest mitjà de comunicació local la tasca de tots aquests anys 'teixint el territori' i ajudant-nos a conèixer més i millor els nostres veïns.

Més informació de l'acte de celebració, aquí.

Lluís Bassat va ser un dels convidats a l'acte institucional.
Lluís Bassat va ser un dels convidats a l'acte institucional.

 

Els editors del 3 Viles.
Mateu Ros i Manel Martínez, els dos editors de la revista.

Els alcaldes de Mataró, Sant Vicenç i Llavaneres.
Els alcaldes de Mataró, Sant Vicenç i Llavaneres.
Diputació de Barcelona
^