Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.01.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Mig any treballant per Llavaneres
Article del PP. Gener de 2024
  • Encetem un nou any, però el govern municipal del qual el PP en formem part ja portem mig any treballant per la vila. Per això, volem fer un repàs del que hem fet fins ara.

    Hem reforçat la senyalització viària als accessos escolars, hem augmentat els serveis a la masia de Can Rivière, hem renovat les papereres i hem posat fil a l’agulla per elaborar un nou Pla Local d’Igualtat. Hem unit esforços amb Sant Vicenç i amb Caldetes per enfortir la marca 3 Viles, hem celebrat una Festa Major amb gran èxit i hem posat en marxa un nou projecte de participació ciutadana, “Som de Barri”. Han començat les obres d’enderroc de l’antiga masoveria de Ca l’Alfaro i també les d’ampliació del CAP.

    S’ha fet molta feina, però en queda molta més per endavant. Perquè ja tenim aprovat definitivament el pressupost per aquest 2024, uns comptes que pugen un 8,16% respecte el 2023 i que arriben als 16.649.200,40 euros, però sense augmentar els impostos a la ciutadania perquè hem trobat fórmules alternatives per aconseguir majors ingressos.

    Aquest any, incrementem els ajuts socials un 4% i ampliem la plantilla de personal per millorar el manteniment de la via pública, també per augmentar la seguretat i per fer un pas més en la integració de les persones amb diversitat funcional.

    I no podem deixar d’esmentar alguns projectes estratègics, unes iniciatives ambicioses però que estem segurs que milloraran la qualitat de vida de la ciutadania. Per exemple, la creació d’una sala polivalent al centre del poble, el trasllat de la Policia Local també al centre, la finalització de la zona esportiva i la construcció dels vestidors, la reurbanització de l’Ametllareda i la construcció del pont de la Riera al camí de la Masia.

    Però per sobre de tot, la nostra prioritat sou vosaltres, els veïns i veïnes de Llavaneres. Feliç 2024!

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    @pp_llavaneres

    @pp_llavaneres

    @pp_llavaneres

    pp.llavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^