Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 19.01.2024
Versió per imprimir
Comunicació
El Llavaneres que volem
Article de Movem Llavaneres. Gener de 2024
  • Qui no vol viure en un lloc on els serveis siguin abundants? Qui no vol viure en un poble net? Qui no vol viure en un ambient participatiu i ple de vida?

    Doncs això és el que volem des de Movem Llavaneres, però sembla que fa ja massa temps que ningú vol treballar per aconseguir-ho. Sembla que a Llavaneres vivim en un forat temporal que ens hagi deixat al 2000. Durant més dues dècades només hem sigut capaços de construir mig pavelló i sembla que tots els esforços s’han centrat única i exclusivament en això. Per a més inri ara volen tornar a refer el projecte de la segona fase, cosa que farà que triguem 5 anys més a tindre uns vestidors decents. Obviament ja ni parlem de la nova piscina municipal, no se la veu a l’horitzó.

    Però és que no només necessitem una zona esportiva amb cara i ulls, no! Tenim l’espai Labandària abandonat. I això que tenim un procés participatiu que ens va dir el que la gent hi volia allà. De veritat que no hi ha ningú amb prou nassos per executar un projecte que la gent ja ha dit que vol?

    I clar, en aquests més de 20 anys sense fer res, les necessitats del poble han canviat. Ara tenim una escola de música que no pot acabar de desenvolupar tot el seu potencial i talent (que n’hi ha molt!) perquè estan en una casa antiga habilitada que impedeix el seu creixement on no tenen ni un trist auditori per poder fer els seus assajos i actuacions. De veritat que ningú veu que és molt necessari fer una nova Escola de Música Municipal amb un auditori polivalent que després servirà per fer altres activitats al poble?

    Si és que ens fem creus... Un poble no només viu de tindre el mobiliari ben pintat i els carrers endreçats. Un poble i la seva gent necessiten serveis per poder viure dignament!

    Segueix-nos a les xarxes socials!

    Facebook @MovemLlavaneres

    Twitter @LlavaneresMovem

    Instagram @MovemLlavaneres

    Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^