Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 22.01.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Actuant pel bé del poble
Article d'Acord per Llavaneres. Gener de 2024
  • S’han acabat les festes de Nadal i ara toca torna a treballar de valent per anar assolint els objectius que ens varem proposar.

    L’any el comencem amb dues obres importants al departament d’Aigües de Llavaneres com són la reparació del dipòsit de la Fornaca i la substitució de més de 3 km de canonada de fibrociment per canonada de polietilè; unes obres que venen del pressupost del 2023 i que s’executen aquest 2024. Com a novetat per aquest any, cal destacar que estem fent un projecte per demanar una subvenció a l’ACA per recuperar els pous de davant de Les Lloses a la Riera: els anomenats pou 1 i pou 2 per tal de no dependre tot l’abastament municipal d’aigua de l’empresa ATLL. Antigament aquests dos pous tenien un cabal aproximat 400 m3 dia, i el consum diari del municipi es mou en els 2.700 m3/diaris, aquesta captació pot representar un 15% del consum diari que es podria fer servir.

    Des d’aquesta Tribuna Política fem una crida molt activa a reduir els consums d’aigua a tothom ja que en breu entrarem en un nou escenari d’emergència per sequera amb mesures més dràstiques on no es descarta el tall de suministre.

    Parcs i Jardins

    Varem substituir 63 arbres en el passeig de la riera que estaven malalts i en perill de caure per arbres nous i de diferents espècies més adequades amb el clima cada cop més eixut que anirem tenint.

    Obra Pública

    Tenim en marxa ja pel primer semestre la reparació de diferents trams de canonada de clavegueram i el primer tram on actuarem serà en el passeig de la Mare de Déu de Montserrat.

Diputació de Barcelona
^