Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.01.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Treballant per una aposta clara: Llavaneres
Article del PSC. Gener de 2024
  • Som dels que complim les promeses que fem. Ara ens toca treballar en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) i alguns ens pregunten què pensem fer. La resposta és molt clara: en els 7 programes electorals que va presentar el PSC, un per a cada barri de Llavaneres, hi és tot.

    Hem fet una aposta clara pel manteniment, per l’accessibilitat, per la millora dels espais públics o per la sostenibilitat. Els fets marquen la diferència entre el passat, el present i el futur.

    S’han fet millores a diferents parades del bus, asfaltatges nous a diversos carrers, passos de vianants accessibles i accessos per a persones amb mobilitat reduïda a instal·lacions com el pavelló municipal. Estem dinamitzant l’activitat social dels nostres veïns. La gent gran ha pogut gaudir de dos dies a Lloret de Mar i l’activitat infantil i juvenil d’aquest Nadal ha estat completa. Hem instal·lat 40 papereres noves, 38 bancs i 2 menjadores per a gats i hem substituït més de 80 pilones deteriorades en diferents carrers. Treballem incansablement en el manteniment de pintura, tornant al seu estat original parets, murs i façanes, com ara és el cas del transformador que hi ha en la cruïlla entre l’av. de Sant Andreu (carretera de la platja) i el camí del Pla.

    I tot això es fa amb una molt bona gestió, prioritzant i optimitzant els recursos municipals i trucant a les portes de totes les administracions que ens puguin donar un cop de mà.

    La plantilla de personal d’aquest any 2024 creixerà, especialment amb treballadors a peu de carrer, per millorar el manteniment i la seguretat, cosa que havia quedat oblidada a Llavaneres. I el millor de tot és que ho farem sense apujar els impostos dels llavanerencs i de les llavanerenques, gràcies a les previsions d’ingressos per interessos bancaris que rondaran els 290.000 €.

    Serem contundents amb l’incivisme. Darrerament, Llavaneres ha patit alguns episodis d’actes vandàlics amb danys en elements urbans superiors als 30.000€. Gràcies a les actuacions de la Policia Local, els autors de bona part d’aquests desperfectes hauran de fer-se càrrec de les reparacions corresponents.

    Seguim treballant per una aposta clara: Llavaneres.

Diputació de Barcelona
^