Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Oficina de Turisme obre temporada
Aquest any estarà ubicada a Ca l'Alfaro i obrirà de dimecres a diumenge al matí, fins al 8 de novembre

Aquest any, l'Oficina de Turisme canvia d'ubicació: estarà situada a Ca l'Alfaro. El servei promocionarà els atractius turístics, el patrimoni cultural i natural de la vila, la seva oferta de restauració, esportiva, comercial i de lleure, i estarà obert al públic del 2 de maig al 8 de novembre, de 10 a 14 h, de dimecres a diumenge, inclosos els festius.

L'Oficina d’Informació Turística, situada a Ca l'Alfaro, oferirà informació especialitzada i de qualitat a les persones que visitin el municipi aquest estiu. Amb aquesta aposta, Llavaneres reforça la seva condició de municipi turístic i podrà oferir un millor servei als visitants que s’allotgen, per exemple, en un dels habitatges d'ús turístic registrats. En aquest enllaç, podeu consultar la campanya informativa sobre sostenibilitat turística que es va posar en marxa l'any passat i que s'adreça a les persones que s'allotgin en aquests establiments.

L’equipament té com a objectiu promocionar turísticament la vila i fomentar el coneixement dels seus recursos naturals (platja, parcs), patrimonials (arquitectònic, cultural i gastronòmic) i establiments d’interès (el Museu, comerços, restaurants, equipaments esportius i allotjaments). 

L’Oficina de Turisme atendrà i oferirà material en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. A més, recollirà estadístiques d’usuaris per tal d’avaluar el seu funcionament i establir millores futures.

En aquest enllaç trobareu tots els detalls de funcionament del servei.

portada turisme Oficina de turisme

Diputació de Barcelona
^