Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.07.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Mig any treballant per Llavaneres
Article del PP. Juliol de 2024
  • Un any de feina incansable

    El govern municipal ha complert un any al capdavant de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. Ha estat un any d’endreçar la casa, de dedicar-nos a les petites accions que busquen facilitar la vida diària dels veïns i veïnes del municipi. Un any d’un govern que destaca per la seva estabilitat i la seva capacitat de treballar de forma transversal.

    I en aquest any ja hem complert més de la meitat del nostre programa electoral. Des del grup municipal del PP ens hem centrat a garantir la seguretat ciutadana, impulsar la promoció econòmica i prioritzar els temes relatius a la hisenda i l’economia local. Els serveis a les persones són cabdals, per això hem esmerçat molts esforços en l’educació, el benestar social, la joventut, la salut pública i l’ocupació. 

    I no ens podem deixar la cultura, les festes i els esports, àrees que fomenten la convivència al nostre poble i la cohesió social, així com la participació ciutadana. També cal destacar les accions impulsades en els àmbits de medi ambient, urbanisme i mobilitat, millorant la seguretat viària de la vila.

    Es tracta d’un treball de formiga, sense estridències però incansable, i amb projectes de futur com el lliurament de 51 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer. A curt termini, també acabarem la nova zona esportiva i s’executarà el trasllat de la Policia Local a “La Bodega”, per tal que el nostre cos de seguretat de proximitat estigui al centre del poble i sigui el més accessible possible.

    Sant Andreu de Llavaneres és la prioritat del grup municipal del Partit Popular. Per això, dediquem tots els nostres esforços en garantir una bona qualitat de vida als nostres veïns i veïnes, per facilitar el dia a dia i per fer de la nostra vila el millor lloc on viure.

Diputació de Barcelona
^