Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.07.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Més enllà de la foto, alguna cosa més?
Article de Junts. Juliol de 2024
  • Ja fa més d’un any des de la configuració del nou govern municipal, i més enllà d’una rentada de cara, el poble segueix com sempre. Però el que més ens preocupa és la manca de lideratge i la deriva que està prenent el tripartit del PSC-PP i Acord per Llavaneres. No veiem que aquest govern tingui un model de poble clar i definit. El “qui dia passa, any empeny” no és manera de governar, i la manca de planificació i de rumb és cada dia més evident.

    Seguim amb la zona esportiva sense acabar, la reforma del barri de l’Ametllareda estancada, la Casa de Cultura Massorrà sense cap ús, l’espai de Labandària, l’antiga zona esportiva o el projecte tan necessari del teatre municipal sense perspectiva. I si tot això no fos prou, l’alcalde Neira té la intenció de comprar l’antic edifici de la bodega per posar una nova prefectura de la Policia Local que ens podria costar entre 1,5 i 2 milions d’euros. Aquesta és la inversió prioritària que necessitem? Per què no centrem els esforços a acabar (i acabar bé) tot el que tenim pendent? En fi, maneres de gestionar... 

    Per altra banda, l’oposició va forçar un Ple extraordinari per modificar el POUM i evitar la construcció de més de 800 habitatges nous a Llavaneres, però el govern hi va votar en contra. També hem demanat la dimissió de la regidora del PSC Annabel Martínez, conjuntament amb tota l’oposició, per declarar en un vídeo que ser regidora li ha donat l'oportunitat de tenir més temps, treballar menys i cobrar més, unes afirmacions inacceptables que no han portat cap dimissió.

    A Junts per Llavaneres continuarem defensant un model de poble basat en l'escolta activa a la ciutadania, la planificació de les polítiques i el bon govern. Ens comprometem a continuar treballant per un Llavaneres pròsper, sostenible i amb els serveis que necessitem. 

Diputació de Barcelona
^