Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.07.2024
Versió per imprimir
Comunicació
Satisfets de la feina feta
Article del PSC. Juliol de 2024
  • El 10 de juliol va entrar en vigor la modificació de crèdit del pressupost 2024 on es preveuen la incorporació de romanents de l'any 2023 (diners no gastats), que permetrà posar en marxa molts dels projectes que tenim previstos per Sant Andreu de Llavaneres.
    Hem encarregat un estudi del transport públic per adequar-lo a les necessitats actuals que també inclou la implantació del Transport A la Demanda (TAD), un nou model de transport que arribarà a tots els barris.
    Hem treballat coordinats amb la Diputació de Barcelona per millorar la seguretat viària de la cruïlla de l'av. de Sant Andreu amb la sortida de l'autopista, per reduir-ne la sinistralitat en un dels punts negres del municipi.
    Continuem renovant la xarxa d'aigua municipal per evitar pèrdues en moments tan greus de sequera.
    Enguany, la temporada d'estiu de la platja s'estrena amb la instal·lació del nou mòdul de socorrisme i lavabos públics per oferir un millor servei als usuaris i unes noves papereres que recorden a les antigues casetes que hi havia a la platja. També estrenem l’abonament de tota la temporada d'estiu de la piscina municipal per empadronats per només 20 € i millorem les instal·lacions amb gespa, ombrel·les i armariets als vestidors.
    Darrerament, s'ha volgut generar incertesa davant de la ciutadania pel que fa al creixement urbanístic. Es vol fer creure que aquest govern construirà 800 habitatges demà mateix i, afortunadament, el nostre POUM, planifica un creixement: ordenat, esglaonat al llarg dels anys, per sectors i fases. Fins que no se n'acaba un no es pot començar l'altre.
    I seguim!! 

Diputació de Barcelona
^