Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El número d'estiu del Llavaneres Info, al carrer
Es començarŕ a repartir a totes les llars aquest dimecres 31 de juliol

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes de juliol. La trobareu a la bústia durant la setmana. La revista manté la periodicitat trimestral. La següent edició estŕ prevista per a finals d'octubre.

El tema d'obertura de la revista és la inauguració de les obres d'ampliació del nou CAP, rebatejat com a CAP Sant Andreu de Llavaneres-Manoli Marco. Marco va ser cap d'Infermeria del centre mèdic i una persona molt estimada al poble. La foto d'obertura de portada és una imatge d'un moment de la inauguració que va comptar amb la presència del conseller de Salut i dels familiars de Manoli Marco.

La revista també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: la celebració de les Olimpíades Populars 2024, les novetats de la temporada de bany a la piscina, la posada en marxa de la Brigada Jove, les propostes del Forma't per al segon trimestre, els concerts de les 'Nits a Massorrà', el nou sistema de regulació de la zona blava, la millora dels accessos a l'autopista...

Pel que fa a l'àlbum de fotos el dediquem a les festes d'inici d'estiu, l'arribada de la Flama del Canigó i Sant Pere, i a la Festa Major de La Minerva.

L'espai de l'Ajuntament Informa se centra a difondre consells per afrontar els episodis de calor intensa. Com sempre, hi ha també l'espai de la tribuna política, amb els articles dels grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem el publicista i col·leccionista d'art, Lluís Bassat, que ha estat el pregoner de La Minerva.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

Diputació de Barcelona
^