Llavaneres ha viscut un cap de setmana molt intens. Després de l'inici de festa, amb el sopar de gala de dijous a la nit i del taller de cuina i l'esmorzar amb les escoles del poble del divendres, aquest dissabte 18 i diumenge 19 d'abril, el parc de Ca l'Alfaro s'ha omplert de visitants que volien comprar o degustar pèsol garrofal i participar del programa d'activitats organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme al voltant d'aquesta festa de difusió del pèsol de Llavaneres.
Hi ha hagut moltes activitats infantils i concerts de música, i l'activitat més concorreguda ha tornat a ser la degustació popular, en què es van vendre 631 tiquets de degustació. Una de les novetats d'aquesta desena edició de la festa ha estat el sopar popular del dissabte a la nit, amb 300 racions de menjar i postres venudes.
Nota: Aquest dilluns 20 d'abril, a les 17 hores, Catalunya Ràdio parlarà del pèsol de Llavaneres i entrevistarà la productora de pèsol de Llavaneres Carme Obregón, de Can Rabassa.
Parlaments i públic assistent a la degustació
Degustació de pèsols ofegats de Llavaneres
Exposició i venda de pèsol
Activitats infantils
Musicart
Sopar popular